Derby pražských S: Jak to vidí sázkaři? Prosadí se spíš slávista Milan Škoda, nebo sparťan David Lafata

[related_program]

V posledních letech ztrácelo derby pražských S trochu punc, Sparta v něm totiž byla jednoznačným favoritem, Slavia outsiderem. Letos se role přeci jen trochu mění.

Slavia vstoupila do nového ročníku solidně (zatím 6. místo), atmosféra v klubu se navíc výrazně zlepšila vstupem silného investora, který odvrátil hrozící insolvenci.

Hráčům se hraje rovněž lépe, když mají na svých účtech výplaty, a tak lze tentokrát očekávat pořádnou řež, a to jak na hřišti, tak v hledišti. Derby je totiž s týdenním předstihem vyprodané.

Slavia se zejména v Edenu umí na Spartu pořádně nahecovat a vedoucí tým tabulky pořádně pozlobí. Kromě kanonýra Milana Škody se totiž v koncovce začali prosazovat i další hráči, což nebylo v minulosti obvyklé.

[related_program]

Velkou motivaci budou mít i oba stopeři Martin Latka a Simon Deli, první z nich Spartu bytostně nenávidí, druhý nedostal v letenském klubu šanci, i tak se ale dostal až do reprezentace Pobřeží slonoviny.

Slavia si svůj pohárový duel (v Ústí) předehrála už v úterý, a tak měl o den odpočinku navíc. Hosté hráli ve středu a kouč Zdeněk Ščasný sestavou rotoval.

708903_1064104_slavia_sparta_infografika

Sparta bude už tradičně spoléhat na tandem Bořek Dočkal – David Lafata, kanonýr Sparty drží rekordní sérii v počtu branek nastřílených v řadě, tentokrát ale dostane od urostlých stoperů Slavie pořádně naloženo.

Bořek Dočkal zase bývá v posledních zápasech hodně podrážděný (stejně jako Marek Matějovský) a nemusel by dohrát.

Tip od sázkařů? Slavia v derby překvapí a uhraje remízu o půli nebo na konci utkání.

Přímý přenos derby pražských S sledujte živě na O2 Sport v neděli od 14.30.

[related_program]

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru