Nedělní Synot liga: Jak se na domácí scéně povede českým zástupcům v Evropské lize?

Bohemians – Plzeň (15.00, živě O2 Sport)

[related_program]

Klokani budou v Ďolíčku usilovat o první výhru sezony. V cestě jim stojí mistrovská Plzeň, která však z půdy Bohemians vítězství nedovezla dlouhých 6 let.

Sparta Praha – Olomouc (17.00, živě ČT sport)

Lídr Synot ligy, pražská Sparta, přivítá olomoucký tým, který teprve v minulém kole okusil pocit vítězství.

Pražané ve čtvrtek uhráli v Evropské lize na půdě Tripolisu jen remízu a v lize chtějí opět naplno zabodovat.

Olomouc je nepříjemný soupeř, navíc máme za sebou těžké pohárové utkání. Ale hrajeme doma, takže je naší povinností zvítězit,“ uvedl asistent sparťanského trenéra Stanislav Hejkal.

Ladislav Krejčí Sparta Praha

Sigma na Letné vyhrála téměř přesně před 3 lety, tentokrát ji ale bude čekat hodně těžká práce. „Sparta je momentálně nejlepší tým ligy, ale chceme udělat všechno pro úspěšný výsledek,“ neztrácí optimismus olomoucký trenér Leoš Kalvoda.

Liberec – Příbram (18.00)

Druhý tým tabulky, stále neporažený Slovan Liberec, touží odčinit pohárovou prohru s Bragou a na domácím stadionu porazit v nedělním utkání Synot ligy Příbram.

„Ve čtvrtek jsme se vydali a teď máme jen dva dny volna, což je krátká doba. Musíme se přeorientovat a chceme navázat na předchozí ligové výsledky,“ uvedl kouč Slovanu Jindřich Trpišovský.

Příbram by se ráda v lize znovu probudila. Do karet jí mohou hrát poslední vzájemné zápasy – z posledních třech dvakrát zvítězila a jednou remizovala.

„V minulém utkání s Plzní měla naše obrana den otevřených dveří. Tam by nám dal tři góly každý tým v lize. Hráči si museli sáhnout do svědomí, protože takto hrát ligu nejde. Věřím, že se něco takového nebude opakovat,“ prohlásil kouč Pavel Tobiáš.

Foto: Facebook AC Sparta Praha
(mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru