Anthony Martial zastínil Rooneyho. Dvěma góly pomohl Manchesteru United k vítězství v Southamptonu!

Zatímco posledních 5 vzájemných utkání nenabídlo nikdy více než 3 branky, v nedělním souboji SouthamptonuRudými ďábly padlo branek rovnou 5. O vysoké skóre se zasloužili především dva dvougóloví střelci.

[related_program]

Na straně domácích to byl útočník Graziano Pellé. Ital na sebe navíc upozornil i oslavou své první branky, když povedeným touchdownem odkázal na Mistrovství světa v ragby, které v Anglii právě v těchto dnech probíhá.

https://twitter.com/bola24pt/status/645622622491934720

Na straně hostů se dvakrát trefila nová letní posila Anthony Martial, který tak zastínil mnohem zkušenějšího Wayna Rooneyho. Ten se nezvykle pohyboval spíše ve středu hrací plochy, odkud zakládal útoky.

Rozhodující brance Juana Manuela Maty z 68. minuty předcházelo neuvěřitelných 45 přesných přihrávek hráčů Manchesteru United, během kterých neztratili ani jednou balon.

Svěřenci Louise van Gaala v té době zápasu dominovali. O nadvládu přišli až v posledních minutách, když Pellé přidal v 86. minutě druhou branku Saints a snížil na 2:3. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku a od vyrovnání nebyli daleko. Proti byl však skvěle chytající David de Gea a vychytal tak favorizovaným United očekávané tři body.

Foto: Reuters
(rw)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru