Tomáš KALAS: Ambice s Middlesbrough jsou jasné — přímý postup!

V posledním zápase jsem sice nenastoupil, ale i tak mám odehráno stejně jako v jiných evropských ligách.

Championship se ani nedá počítat, že by někdo odehrál úplně všechny zápasy, i když se o to asi někteří budou snažit. Hraje se 46 zápasů.

Proč jsem nehrál v úterý proti Brentfordu jsme nerozebírali. Nevím, jestli jde o rotaci hráčů, nebo se trenér jen rozhodl jinak.

kalashra

Každopádně týmu se daří, a to je hlavní. Mohli jsme na tom být možná ještě lépe. Při remíze s Derby jsme vedli celý zápas a pak dostali gól, když se na to jeden hráč vykvákl.

Prohrát jsme nemuseli ani doma s nováčkem z Bristolu.

Letos ty nejvyšší cíle

Zatím jsme druzí, pět bodů za prvním. Ale doufáme, že Brighton taky začne ztrácet.

Naše ambice jsou po loňském finále play-off jasné – přímý postup.

reprezentace fotbal

Postup na Euro jsme už oslavili s reprezentací. Je na trenérovi, jestli mě zase povolá a v posledních dvou zápasech mi dá šanci.

Bude to asi hodně záležet, na jakém postu budu nastupovat za Boro (Middlesbrough, pozn. red.). Na pravého obránce jsou v reprezentaci Pavel Kadeřábek a Theo Gebre Selassie. A na místě stopera v Middlesbrough zatím tolik nenastupuji.

Rád ale budu samozřejmě za každou pozvánku a šanci.

Chelsea? Snad jen nepovedený start

Kromě „repre“ a Middlesbrough samozřejmě sleduji i Chelsea a stejně jako asi každý v Anglii jsem překvapený, že jim to nejde. Mluví se o syndromu třetí Mourinhovy sezony, ale myslím si, že je to přehnané.

Teď je ideální čas tu nepříznivou sérii zlomit. Mají dva zápasy rychle za sebou. Věřím, že to nebude trvat dlouho a na těch pár zápasů se bude vzpomínat jen jako na nepovedený začátek.

[related_program]

Foto: chelsea-news.co, mfc.co.uk, Facebook Česká fotbalová reprezentace
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru