Limberský si svým volantem namastil kapsu. Práva na něj koupil velký výrobce aut

„Samozřejmě jsme celou kauzu zaregistrovali. Naše marketingové oddělení následně přišlo s nápadem, jak oslavu v podobě točení volantem využít,“ uvedl Martin Nebojsa, mluvčí automobilky.

David Limberský fotbal Plzeň

Podle všeho se tak na celou nepříjemnost, kterou odstartovala dopravní nehoda způsobená opilým plzeňským obráncem, jen tak nezapomeneme. „Celou věc jsme dlouze diskutovali a komunikovali s nejvyšším vedením v zahraničí. Nakonec jsme panu Limberskému nabídli pozici ambasadora oddělení bouraných aut. V tomto segmentu máme dlouhodobé problémy s kladnou prezentací zákazníkům,“ doplnil Nebojsa.

Je jasné, že Limberský svůj kousek nedal jen tak za hezký úsměv správní rady automobilky. Částka, na které se s firmou dohodl, je tajná, přesto se dá očekávat, že nabouraný vůz i pokuta od klubu rodinný rozpočet nezatíží.

Nový generální partner pro FAČR?

Limberského domovský klub Viktoria Plzeň se k jeho marketingovým aktivitám staví neutrálně. Podle jejich vyjádření jde čistě o jeho soukromou aktivitu, která není v rozporu se smlouvu mezi ním a klubem. Zjišťovali jsme také názor samotného Davida Limberského. Na naši zprávu na facebooku nám do uzávěrky bohužel neodpověděl.

Trochu jiný postoj zaujala česká fotbalová asociace. Náš zdroj ve FAČRu nám potvrdil, že vedení asociace se bude o Limberského obchody zajímat. Nového generálního partnera by česká fotbalová reprezentace určitě uvítala.

 

Komentář pana Zelí:

Pozastavil bych se nad jednou skutečností. Dopravní nehoda se stala v noci na čtvrtek 10. září, oslava točení vzdušným volantem proběhla v neděli 13. září. Tři dny jsou dlouhá doba na uzavření reklamního kontraktu. Já se tedy ptám, jestli kontroverzní oslava vstřeleného gólu už nebyla součástí kampaně a fanoušci a média to nepochopili, čímž všechno zkazili.

Foto: Reuters, Facebook Viktoria Plzeň, koláž o2sport.cz
pan Zelí Autor článku
pan Zelí
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru