Nejtupější gólové oslavy. Nacismus, náboženství i drogy. Podívejte se na 5 nejhorších

1. Paolo Di Canio

Rozporuplný Ital získal v roce 2001 i přes svou divokou minulost ocenění FIFA Fair Play Award. Odmítl totiž skórovat proti zraněnému brankáři. Mnohem více je ale známý svými oslavami s nacistickým pozdravem a sympatiemi k fašistickému hnutí.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=qw0kgk2qkDcú[/fve]

https://twitter.com/DrLeeSalter/status/345107632408895488

2. Robbie Fowler

Liverpoolská legenda byla v průběhu své kariéry nařčena z užívání drog. Tato informace se však nikdy nepotvrdila a samotný fotbalista se s celou situací vyrovnal po svém. Po brance v exponovaném derby s Evertonem poklekl k postranní bílé čáře a napodobil šňupání kokainu. Pochopení si ale moc nezískal.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=TOBja7ZjGws[/fve]

3. Ruud Van Nistelrooy

Poté, co nizozemský kanonýr neproměnil penaltu proti Andoře, přiběhli k němu hostující obránci a vysmáli se mu do obličeje. Tehdejší útočník Manchesteru United však v utkání nakonec přece jen skóroval a svůj gól oslavil přímo před jedním z obránců. Za své gesto vyfasoval žlutou kartu.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=4H9pTgQY_mo[/fve]

4. Paul Gascoigne

Skotská rivalita mezi Rangers a Celtikem je z velké části o náboženství. K Rangers se hlásí protestanti a k Celtiku katolíci. Oranžská flétna je zase symbolem protestantského odboje proti katolíkům. Dovedete si tedy představit, co vyvolal báječný kreativní záložník, když slavil svůj gól v derby imitací hry na tento hudební nástroj. Od klubu dostal pokutu 20 tisíc liber.

Paul Gascoigne Orange Flute rangers

5. Giorgos Katidis

Řecký mladík ve svých 20 letech provedl nerozvážnost, jež řádně poznamenala celou jeho kariéru.

Ještě v barvách athénského AEK oslavil svou branku proti Veriadě nacistickým pozdravem, a nejen že schytal tvrdou kritiku od fanoušků i médií, ale byl mu také udělen i doživotní zákaz reprezentovat řecké barvy.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=fIMBhyl0SYk[/fve]

 Foto: dailymirror.co.uk, ilfattoquotidiano.it
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru