Exkluzivní VIDEO ze zákulisí rozlučky Jardy Blažka

Na Letné proti sobě nastoupily výběry Sparty a Bláža All-Stars. S fotbalovými hvězdami se setkal také třináctiletý Lukáš, který se léčí ve Fakultní nemocnici v Motole. Mladý fotbalový fanoušek si v šatně mohl plácnout s hvězdami jako jsou Jan Koller, Tomáš Ujfaluši nebo Vladimír Šmicer.

Fanoušek Lukáš v kabině fotbalových legendTřináctiletý fanoušek Lukáš, který se nyní lečí na Pediatrické klinice FN Motol, se před exhibičním utkáním Jaromíra Blažka a dalších fotbalových legend podíval do kabiny.

Posted by O2 Sport on Friday, September 4, 2015

[related_program]

Diváci nakonec viděli pět branek. Výhru 3:2 si připsal tým Bláža All-Stars, za který skórovali Jankulovski, Mintál a Gunda. Za tým Sparty se trefili Kincl s Lokvencem.

Jaromír Blažek Sparta fotbal

AC Sparta Praha – Bláža All-Stars 2:3 (2:0)

Branky: 10. Kincl, 26. Lokvenc  – 44. Jankulovski, 51. Mintál, 59. Gunda.

Sparta: Blažek, Poštulka – Pospěch, Novotný, Řepka, Fukal, Gabriel, Labant, Poborský, Sionko, Kladrubský, Hübschman, Michalík, Matušovič, Lokvenc, Kincl, Obajdin, Kožlej.

Bláža All-Stars: Blažek, Zítka – Gunda, Grygera, Bolf, Petrouš, Ujfaluši, Nikl, Jankulovski, Mareš, Vlček, Šmicer, Vachoušek, Jarolím, Týce, Berger, Ulich, Koller, Baroš, Mintál, Kuka.

Foto: Facebook AC Sparta Praha
(mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru