Poslední den přestupů v Premier League: Manchester má nejdražšího teenagera, Vydra jde do Readingu

21.00: Definitivní konečná. Přestupové okno se zavřelo i pro anglické kluby. Skotové mohou přestupovat do půlnoci. České kluby mají čas do 22. září.

20.47: Evertonu se nakonec podařilo přece jen dotáhnout příchod Aarona Lennona. Z Tottenhamu přestoupil k Toffees, kde už hostoval v minulé sezoně, za 4,5 milionu liber.

20.00: Vzpomínáte na toho chlápka s helikoptérou z času 18.00? Nathan Dyer to stihnul a ze Swansea bude na rok hostovat v Leicesteru.

19.53: První rozhovor Matěje Vydry v dresu Readingu. Ve zkratce: „Bude složité postoupit. Ale pokud dáme dohromady dobrý tým, může se to podařit. V minulé sezoně se mi to povedlo s Watfordem a je to skvělý pocit.“

19.10: Liverpool opustí obránce Tiago Illori. Bude hostovat v Aston Ville. Reds na oplátku podepsali mladičkého Brazilce Allana Rodrigueze da Souzu

19.00: PŘESTUPOVÉ OKNO V ANGLII SKONČILO. Kluby mají čas ještě do 21 hodin již dohodnuté přestupy s posvěcením Premier League zaregistrovat. Nějakého zajímavého transferu se stále ještě můžeme dočkat.

18.54: Chelsea potvrdila, že získala 23letého obránce Michaela Hectora z Readingu. Mluví se o přestupní částce 4 miliony liber. Hector ale zůstane v této sezoně ještě v Readingu.

18.50: Watford získal dalšího útočníka. Na hostování z AS Řím přichází Victor Ibarbo. Je to už třetí posila pro Watford v poslední den přestupního termínu.

18.40: Everton je prý blízko dohodě o angažmá Aarona Lennona. Záložník Tottenhamu už v Goodison Parku strávil minulou sezonu.

18.30: Sunderland získal na hostování z Tottenhamu amerického krajního obránce DeAndre Yedlina.

18.16: POTVRZENO! Devatenáctiletý útočník Anthony Martial přestupuje do Manchesteru United. Monako za nejdražšího teenagera v historii vyinkasuje 36 milionů liber. Slušný obnos za fotbalistu, který odehrál ve francouzské lize teprve 52 zápasů.

18.11: Tottenham neuspěl ani s poslední nabídkou na Saida Berahina (23 milionů liber). West Bromwich ji odmítl. Útočník na Twitteru reagoval velmi ostře. „Ani nedokážu říct, jak jsem smutný z toho, jak se mnou klub zacházel. Můžu říct oficiálně, že pro Jeremy Peace (předseda WBA) hrát nikdy nebudu.“

https://twitter.com/SBerahino/status/638744042772299776

18.00: Zbývá poslední hodina! A začínají se objevovat čím dál větší šílenosti. Podle Guardianu prý Leicester poslal helikoptéru, aby vyzvedla Nathana Dyera, křídlo Swansea. Podaří se dotáhnout tento přestup, nebo je to jen kachna?

17.50: Český útočník Matěj Vydra míří na hostování do Readingu. V druholigovém klubu bude hrát do konce této sezony. Reading za hostování zaplatí 2,2 milionu liber a další půlmilion přidá, pokud pokud postoupí do play-off o postup.

17.25: Další posila pro West Ham. Z Nottinghamu vykoupil za 7 milionů liber Michaila Antonia.

17.15: Watford získal z belgických Brugg 19letého útočníka Obbi Oularého. Cena? 6 milionů liber. Odchod českého forvarda Matěje Vydry na hostování do Readingu by měl být potvrzen brzy.

17.00: Zbývají dvě hodiny do uzavření přestupového okna. Kluby už letos podle televize Sky v létě utratily více než 800 milionů liber (asi 30 miliard korun !!!).

sk transfer deadline

16.55: Potvrzeno. Aston Villa získala velké jméno do obrany. Za 2 miliony liber včetně bonusů přichází z West Bromwiche Joleon Lescott.

16.50: Pokud bude třeba mohou anglické kluby zaregistrovat přestup až do 21 hodin. Do 19 stačí uvědomit vedení Premier League o tom, že obě strany se dohodly.

16.35: Chelsea potvrdila, že získala středního obránce Papy Djilobodjiho z francouzského Nantes. Cena 2,7 milionu liber. Šestadvacetiletý fotbalista by měl rozšířit konkurenci mezi stopery poté, co se Blues nepodařilo získat Johna Stonese z Evertonu.

16.00: Zbývají 3 hodiny do konce přestupního termínu. Na povrch vyplouvají podrobnosti včerejšího šokujícího obratu v přestupu brankáře Davida de Gey z Manchesteru United do Realu Madrid. Španělský klub zveřejnil desetibodové prohlášení, ve kterém z neuskutečnění přestupu viní Manchester. Jeho zástupci prý v jeden moment měli na 8 hodin přestat komunikovat.

15.45: Southampton získal ze skotského Celticu obránce Virgila van Dijka. Zaplatit prý mohl až 13 milionů liber. Čtyřiadvacetiletý Nizozemec podepsal v týmu Ronalda Koemana smlouvu na 5 let.

15.15: Anthonymu Martialovi už popřál k přestupu do Manchesteru United i jeho bývalý klub Olympique Lyon, odkud šel do Monaka v roce 2013. Zdá se, že přesun na britské ostrovy je hotovou věcí. Na druhou stranu po včerejším de Geovi….

14.50: Po útočníkovi prahne také Tottenham. Konkrétně po Saido Berahinovi z West Bromwiche. Někdejší manažer Spurs Harry Redknapp (a dobrý kamarád manažer WBA Tonyho Pulise) je přesvědčen, že nakonec k přestupu dojde. I když jednou anglickému reprezentantovi do 21 let zkomolil jméno na Beharino.

14.10: Arsenal si v létě hodně přál hrotového útočníka. Arséne Wenger prý mocně touží po Edinsonu Cavanim z Paris St. Germain, ovšem 50 milionů liber se podle zdrojů televize Sky zdá Kanonýrům příliš. Tohle asi neklapne.

13.30: Už je to oficiální: přestup Davida de Gey do Realu Madrid se nekoná. Brankář zůstává v Manchesteru United.

13.15: Francouzský teenager Anthony Martial už prý v Manchesteru United prošel zdravotní prohlídkou. Devatenáctiletý útočník Monaka se může stát nejdražším „náctiletým“ fotbalistou v historii.

13.10: West Ham získal z Hullu na dva roky útočníka Nikicu Jelaviče.

12.45: Obránce Joleon Lescott má namířeno do Aston Villy. V klubu už prochází zdravotní prohlídkou. Z West Bromwich Albion by měl odejít za 2 miliony liber.

12.15: Victor Moses podepsal nový čtyřletý kontrakt s Chelsea a vzápětí odešel na hostování do West Hamu.

11.55: David de Gea – sága pokračuje: Podle nejnovějších informací, které pocházejí přímo od funkcionářů španělské La Ligy, nedorazily ŽÁDNÉ dokumenty ze strany Realu Madrid. Je tedy bezpředmětné, jestli ty ze strany Manchesteru United přišly včas, nebo ne. Stejně bezpředmětné je i případné odvolání k FIFA. Tenhle přestup neprojde.

Titulní strana dnešní Marcy, španělského deníku, je všeříkající. „Směsné!“

11.25: Volné hráče mohou kluby získávat i po přestupové uzávěrce. Deportivo La Coruňa podepsalo smlouvu s Jonásem Gutirezem, který proslul oslavami gólů jako Spiderman a posléze i úspěšným bojem s rakovinou varlat. V Newvcastlu mu vypršela smlouva.

[fve]https://youtu.be/znYNhR2cSLg[/fve]

11.05: Český fotbalista Matěj Vydra by měl podle zdrojů televize Sky hostovat v Readingu ve druhé nejvyšší soutěži. Vydrův Watford ani jeho potenciální nový klub to zatím nepotvrdily.

11.00: V Anglii se přestupové okno zavírá až v 19 hodin. Už ráno probleskly první zprávy o hotových obchodech. Everton získal z argentinského River Plate obránce Ramira Funese Moriho. Zaplatí 9,5 milionů liber.

Alex Song, záložník Barcelony, by měl stejně jako v minulé sezoně, hostovat ve West Hamu.

10.50: Tam, kde nenechávali věci na poslední chvíli se podařilo několik opravdu velkých transferů dotáhnout. V Německu přestoupil za 35 milionů eur mladý reprezentant Julian Draxler, V Itálii získal Juventus za 11 milionů z Interu brazilského záložníka Hernanese.

10.45: Podle posledních informací nedorazily dokumenty potřebné k dotažení de Geova přestupu na španělský svaz minutu po půlnoci, ale až v 0.28. Mohl být problém tady?

https://twitter.com/FootyMemes/status/638505214937423873

10.30: Stále očekáváme definitivní verdikt ohledně brankáře Davida de Gey, který měl včera přestoupit z Manchesteru United do Realu Madrid. Potřebné dokumenty ale dorazily až po půlnoční uzávěrce přestupů ve Španělsku. Real ještě požádal FIFA o povolení zaregistrovat přestup, ale nepředpokládá se, že by bylo uděleno.

Jiří Fišara Autor článku
Jiří Fišara
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru