Tomáš RADOTÍNSKÝ: Ze skupiny smrti vypadne Juventus

Skupina A: Jasná záležitost pro favority Real Madrid a Paris Saint-Germain. Šachtar Doněck skončí třetí. Malmö bude tak jako loni rádo za každý bodík.

Skupina B: Dál půjde Manchester United s Wolfsburgem. CSKA Moskva bude jako obvykle hodně kousat, Eindhoven může jen překvapit.

Skupina C: Atlético Madrid a Benfiku Lisabon sice čekají dlouhé přelety na východ, ale jinak by jim soupeři cestu do další fáze moc zkomplikovat neměli. Galatasaray se kvalifikuje do Evropské ligy, pro Astanu to bude hlavně velký zážitek.

Skupina D: Ze skupiny smrti může postoupit prakticky kdokoli. Troufnu si tvrdit, že tou šťastnou dvojicí bude Sevilla a Manchester City. Juventus se po loňské účasti ve finále hodně oslabil. Odešli Carlos Tévez, Andrea Pirlo a Arturo Vidal. Než se podaří dát osu mužstva zase dohromady, chvíli to potrvá. A Borussia Mönchengladbach? Ta bude jazýčkem na vahách, ale skončí poslední.

Juventus Mario Mandzukic

 

Skupina E: Barcelona je tutovka, doprovodí ji Leverkusen. Viděl jsem jeho odvetu s Laziem, kde podal ve druhém poločase strhující výkon. Poradí si také s dalším římským celkem. Borisov v téhle společnosti nemá šanci.

Skupina F: První Bayern, druhý Arsenal. A dál? Olympiakos a na úplném chvostu Dinamo Záhřeb. Málokterá skupina mi připadá tak jasně rozdaná jako právě tahle.

Skupina G: Chelsea s Portem by měly dominovat, a to s velkým odstupem od zbývajících dvou účastníků skupiny – Dynama Kyjev a Maccabi Tel Aviv. Tam je nepříjemné pouze to úmorné cestování.

Skupina H: Valencia a Lyon. Proč nevěřím Petrohradu? Je to tým plný hvězd, ale v Evropě své kvality v poslední době moc nepotvrzuje. Gent tady bude do počtu.

Tak co? Vidíte to stejně? Brzy si své tipy můžeme začít porovnávat.

Hlavní fáze Champions League startuje na obrazovkách O2 Sport už 15. září.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru