Liga mistrů: Na co se těší komentátoři? PSG s Realem, skupinu smrti i uhrančivou znělku

Tomas-RadotnskyTomáš Radotínský:

Nejvíc se těším na nabitou skupinu D, kde hrají čtyři skvělé týmy: mistr Itálie Juventus, lídr Premier League Manchester City, vítěz Evropské ligy Sevilla a přední bundesligový tým Mönchengladbach. Všechny zápasy by měly přinést atraktivní útočný fotbal, spoustu gólů a dramatický a vyrovnaný boj o postup až do konce.

 

Jiri-VrbaJiří Vrba:

V historii Ligy mistrů se ještě nikdy nestalo, že by její vítěz následující rok obhájil zisk trofeje. Platnost tohoto nepsaného „pravidla“ se, jak předpokládám, potvrdí i v tomto ročníku. Těším se na všechny ty skvělé zápasy bez rozdílu a také na to, že ve finále na San Siru bude tentokrát slavit s trofejí nad hlavou nejmenovaný klub z Británie.

 

Milan-EtbaMilan Štěrba:

Těším se (stejně jako ve 4. předkole) na krásnou znělku Ligy mistrů, na atmosféru legendárních stadionů Camp Nou, Old Trafford, Park princů a dalších. A taky na to, jak kluby ze Španělska zase ukážou, kdo je v Evropě nejlepší. Osobně bych si přál, aby se i týmy z Premier League tentokrát prosadily v daleko větší míře. To by pak byl teprve třeskutý ročník Ligy mistrů!

 

Václav PilnýVáclav Pilný:

Liga mistrů i letos určitě nabídne spoustu zajímavých příběhů a je škoda, že český tým bude v elitní soutěži chybět. Věřím, že si kluby z Anglie vylepší pošramocenou reputaci a dotáhnou to hodně daleko. Nejvíc pozornosti poutá skupina D, kde loňský finalista Juventus narazí na vítěze Evropské ligy Sevillu a silný Manchester City. Tuhle trojici doplňuje německý Mönchengladbach a podle mě je to skupina „smrti“.

 

Jan HomolkaJan Homolka:

Už jen komentovat Ligu mistrů je perfektní věc. Těším se, až hráči nastoupí k prvnímu mači a začne hrát hymna LM. Jsem moc zvědavý, jestli bude Bayern zase schopen dominovat a zda si napraví reputaci anglické kluby. Pokud bych měl vybrat jeden dvojzápas ve skupinách, pak mě určitě nejvíc láká setkání Realu Madrid a PSG. Oba celky by měly postoupit a vzájemný zápas odehrát otevřeněji.

 

Vlastimil-KaiserVlastimil Kaiser:

Těším se na každý zajímavý moment každého zajímavého zápasu. Není malých rolí a na takové scéně, jakou nabízí Liga mistrů, se ani vyskytovat nemohou! Miluji vyrovnané zápasy, kde je výsledek na vážkách až do samotného konce. Těším na napětí, adrenalin a skvěle zvládnuté role – od těch největších Mistrů svého řemesla i od zatím málo známých fotbalistů-herců. Celý (i fotbalový) svět je jen divadlo a my všichni jsme v něm herci. Takže si to všichni společně užijme!

 

Petr SvěcenýPetr Svěcený:

Těším se na každý zápas, na zajímavé hosty ve studiu a hlavně na multidimenzi. Tedy na to, jak budeme divákům servírovat 8 zápasů najednou a informovat je o všem podstatném, co se na různých stadiónech ve stejnou chvíli děje. Je velká škoda, že mezi 32 týmy není ani jeden český. Podvědomě tak budu držet palce Petru Ćechovi a Tomášovi Rosickému, aby si sáhli na ušatý pohár. Ale něco mi říká, že i když všichni prorokují velký návrat anglického fotbalu, tak španělské kluby si ten trůn opět pohlídají. Z posledních 10 ročníků jich vyhrály 5.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru