Los Ligy mistrů: PSG narazí na Real, Bayern dostal Arsenal. Mourinho se s Chelsea vrátí do Porta

Už na podzim se mají fanoušci na co těšit. Tak třeba skupina A svedla dohromady Real Madrid s bohatým francouzským Paris St. Germain.

Kvarteto doplnily Šachtar Doněck a Malmö, což udělalo radost Zlatanu Ibrahimovičovi. „Malmö v Lize mistrů. Věřím, že si jednou na jeho hřišti zahraju,“ napsal na Twitter ve středu ráno po postupu svého prvního klubu přes Celtic.

Prestižní souboje nabídne i skupina F, ve které se Bayern Mnichov utká s londýnským Arsenalem, za nějž hrají Češi Petr Čech a Tomáš Rosický. Soupeři gigantů budou v základní fázi ještě Olympiakos Pireus a Dinamo Záhřeb.

Obhájce trofeje Barcelona bude hrát ve skupině E s německým Leverkusenem, italským AS Řím a BATE Borisov.

Letošní skupinou smrti je „Déčko“. Loňský finalista Juventus se potká s Manchesterem City, vítězem minulého ročníku Evropské ligy Sevillou a německým Mönchengladbachem.

Zajímavý návrat „domů“ čeká José Mourinha, manažera londýnské Chelsea. Ta se ve skupině G utká s FC Porto, týmem, s nímž Mourinho v roce 2004 v Lize mistrů senzačně triumfoval. Dalšími soupeři budou Dynamo Kyjev a přemožitel Plzně a Basileje Maccabi Tel Aviv.

https://twitter.com/Troll__Football/status/636955744076632064

CSKA Moskva, který vyřadil ve 3. předkole pražskou Spartu, se může těšit ve skupině B na PSV Eindhoven, Manchester United, jenž se po roční pauze vrací mezi evropskou elitu, a VfL Wolfsburg.

O2 Sport vám během podzimu nabídne drtivou většinu všech zápasů v přímém přenosu.

Máme se na co těšit!

Jiří Fišara Autor článku
Jiří Fišara
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru