Liga mistrů: V Astaně se slavilo na náměstí o půl třetí ráno. Královec schytal zlobu Sportingu

Hráči Lazia Řím přijeli do Německa dobře naladění a před zápasem se věnovali i dobročinné činnosti. Výtěžek z prodeje stolního fotbálku vyrobeného speciálně pro odvetné utkání s Leverkusenem bude věnován na charitu.

https://instagram.com/p/62PJGPBkqi/

https://instagram.com/p/62PPUPhkqs/

Výsledek duelu mezi Italy a Němci v této disciplíně není znám. Na hřišti Bayer italský celek přehrál a po výhře 3:0 zaslouženě postoupil.

Manchester United se raduje ze suverénního postupu přes Bruggy. Belgičany v součtu obou utkání vyprovodil do Evropské ligy se skóre 7:1. Důležitější, než kolik padlo branek, ale tentokrát výjimečně bylo, kdo je dával. Hattrickem se konečně ze střeleckého spánku probral Wayne Rooney, spoluhráči mu pak na sítích gratulovali.

Nenadálé gólové řádění anglického reprezentanta bylo i terčem vtípků.

Kazašský celek postoupil do skupiny Ligy mistrů… To není začátek nějaké ulítlé fantazie, ale fakt. Postup Astany přes APOEL Nikósie oslavovali nejen hráči v kabině, ale i fanoušci na náměstích v Kazachstánu, přestože v Kazachstánu už tou dobou bylo před třetí hodinou ráno.

https://instagram.com/p/63P9JvCen7/

https://instagram.com/p/63HjYFKCgN/

Astana rozhodně nebude při první účasti v Lize mistrů patřit k favoritům, přesto se jí favorité budou chtít vyhnout. Jak poznamenal komentátor O2 Sport Václav Pilný, z Evropy je to tam kapánek daleko. Přesněji řečeno, z Manchesteru 9 hodin letu, z Lisabonu 10.

https://twitter.com/Chamertime/status/636653045238104064

Sporting promrhal vedení 2:1 z prvního střetnutí a v utkání řízeném českým rozhodčím Pavlem Královcem vypadl s CSKA Moskva. Český rozhodčí do zápasu poměrně významně zasáhl, když neuznal Portugalcům spornou branku.

„Pavel Královec se zachoval přesně, jak jsme mohli očekávat…“

Faktem je, že čeští sudí signalizovali, že při centru z rohu míč celým objemem opustil hrací plochu, což se z dostupných záběrů zdá být pravda.

Triumf bývalých sovětských států završilo BATE Borisov. Běloruský celek sice prohrál s Partizanem Bělehrad 2:1, ale postoupil díky brance na hřišti soupeře.

Los základních skupin je na programu dnes v 17.45. Tady je rozdělení do košů.

https://twitter.com/DeanRosario/status/636806998290370560

 

Robert Wünsch Autor článku
Robert Wünsch
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru