Perličky z 3. kola Premier League. Co vám možná uniklo

Nováček z Bournemouthu se při utkání na půdě West Hamu dočkal prvního gólu a nakonec i prvního vítězství v historii Premier League. Lví podíl měl na tom útočník Callum Wilson. Nejlepší střelec Cherries v minulém ročníku The Championship vstřelil hattrick.

Reakce na tento mimořádný výkon byly rozdílné. Podle toho, zda Wilson byl v sestavě dotyčného pro Fantasy Football, nebo nebyl.

https://twitter.com/footballtips/status/635115251097313280

https://twitter.com/FootyLaughs/status/635117120368562176

José Mourinho ve skutečnosti ale smutnit nemusel. Jeho Chelsea se ve třetím kole také dočkala premiérové výhry v sezoně. I když možná se v hlavě portugalského manažera přece jen cosi dělo.

Bulvární britský deník The Sun jej nařkl, že mu přeskočilo. Na vyloučeného Johna Terryho měl vypláznout jazyk a po závěrečném hvizdu křičel něco ve své mateřštině do ruchového mikrofonu.

The Sun cover Mourinho mad

Ve Watfordu kontrolovali před zápasem rozhodčí svědomitě, zda funguje kamerový systém (tzv. jestřábí oko), který v případě nejasností na brankové čáře odhalí, zda byl vstřelen gól.

Kdyby jen tušili, že jak domácí Hornets, tak hosté ze Southamptonu se ke vstřelení branky ani nepřiblíží, možná by si práci ušetřili.

V Goodison Parku, kde hrál Everton s Manchesterem City, se objevil steward na procházce se psem! Nebo ne? Potrhlá reklama, která už při přenosech z Premier League na chvilku zmátla nejednoho diváka. 🙂

https://twitter.com/BBCSporf/status/635778510087434240

Jiří Fišara Autor článku
Jiří Fišara
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru