Premier League: Uloví Lišky i Kohouta? Skvělý Leicester hostí Tottenham

Manchester United – Newcastle (13.45)

Přímý přenos na O2 Sport od 13.40

Crystal Palace – Aston Villa (16.00)

V minulé sezoně se Crystal Palace doma moc nedařilo, a tak jedním z letošních cílů nového manažera Alana Pardewa je navrátit domácí pevnosti na důstojnosti. Předchozí střetnutí ale Eagles v Selhurst Parku prohráli 1:2 s Arsenalem a druhou domácí porážku v řadě už připustit nechtějí. Bránit svůj hrad budou muset před nájezdníky Aston Villy.

Birminghamský celek má zatím podobný start do Premier League jako domácí. V prvním venkovním utkání slavil vítězství, ale před týdnem doma prohrál s Manchesterem United 0:1.

Zatímco domácím bude stále chybět první gólman Julian Speroni, v dresu hostů se možná poprvé představí nová posila z Barcelony křídelník Adama Traore.

Leicester City – Tottenham Hotspur (16.00)

Po druhém kole se na druhém místě ligové tabulky překvapivě hřejí hráči Leicesteru City. Po úspěších se Sunderlandem a West Hamem se Lišky pokusí o třetí výhru v řadě, což se jim na startu anglické nejvyšší soutěže ještě nikdy v historii nepodařilo.

Soupeřem celku Claudia Ranieriho budou hráči Tottenhamu Hotspur. Kohouti zatím získali pouhý bod za remízu se Stoke City. „Očekáváme velmi těžký zápas,“ řekl manažer Spurs Mauricio Pochettino.

Ranieri získal v uplynulém týdnu posilu z Neapole záložníka Gökhana Inlera. „Pro Leicester může být jako Maradona,“ prohlásil zkušený Ital.

https://twitter.com/leicsternews/status/634758288610099200

Pochettino bude doufat především v probuzení střelce Harryho Kanea. Kometa minulé sezony je zatím bez gólu. Při posledním setkání obou soupeřů nastřílela ale hattrick.

Prosadí se Kane znovu? Nebo se na hřiště dostane nejnovější akvizice Tottenhamu Clinton Njie?

Norwich City – Stoke City (16.00)

Tým Stoke City je zatím v novém ročníku Premier League bez výhry. Dopomoci mu k ní by mohla nová posila Xherdan Shaqiri. Švýcarský křídelník nedávno přišel z Interu Milán, jenomže v minulém zápase s Tottenhamem (2:2) musel ještě zůstat kvůli dobíhajícímu disciplinárnímu trestu pouze na tribuně.

Zatím jsem se ještě nerozhodl, kdo nastoupí na hřiště a kdo zůstane sedět na lavičce. Shaqiri se ale zatím v trénincích ukazuje velmi dobře.

Mark Hughes, manažer Stoke City

V sobotním střetnutí na Carrow Road hrát určitě nebudou Peter Odemwingie, Marc Wilson a možná ani uzdravující se Španěl Bojan Krkič.

Kanárci v prvním domácím utkání prohráli s Crystal Palace 1:3 a budou si chtít výhrou udobřit fanoušky. V dresu Norwiche absentují Youssouf Mulumbu a Kyle Lafferty. Start švédského reprezentanta Martina Olssona je nejistý.

Sunderland – Swansea City (16.00)

Velmi nepovedený start do sezony zatím prožívají hráči Sunderlandu. Manažer Dick Advocaat musí být zatím nespokojen především s obrannou fází hry svého mužstva – sedm inkasovaných branek ve dvou zápasech je zkrátka moc.

Swansea si zatím vedla o poznání lépe. Po překvapivé remíze na Chelsea porazily Labutě 2:0 Newcastle.

Domácí se ke všemu musejí poprat s jednou negativní sérií. Sunderland porazil Swansea naposledy v lednu 2012.

Hostující manažer Garry Monk si do Sunderlandu veze kompletní tým i s uzdravujícím Ki Sung-Yuengem, který by už na Stadium of Light měl být připraven nastoupit.

West Ham – Bournemouth (16.00)

přímý přenos od 15.55 na O2 Sport

Robert Wünsch Autor článku
Robert Wünsch
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru