Životní Zlámalův večer: Klukům jsem říkal, že poběžím až na Moravu

V závěru zápasu se Zdeněk Zlámal vydal za stavu 1:2 z pohledu Klokanů na rohový kop. Naskočil si na centr Milana Jiráska a vyrovnal. Ze hry skóroval jako první brankář v české lize.

https://twitter.com/TomasRadotinsky/status/632659558469603328

Dál? Obrovská euforie, oslava s fanoušky na tribuně, žlutá karta od rozhodčího.

„Už odmala jsem na to myslel, jaký je to asi pocit jít na standardku a dát gól. Vlastně jsem si to celé vysnil. Jsem teď v největší euforii!“ rozplýval se devětadvacetiletý brankář.

„Nepamatuji, že by mě trenér Pivarník někdy poslal dopředu na roh. Teď to udělal a doufám, že to tak bude dělat dál,“ usmíval se šťastný Zlámal.

Klukům jsem z hecu vždycky říkal, že když dám v lize gól, vyběhnu z vchodu pro sanitku a poběžím po dálnici až na Moravu a čtyři dny mě na tréninku nikdo neuvidí. To je samozřejmě jen legrace. Na trénink půjdu.

Zdeněk Zlámal

V kariéře toho prošel hodně. Z Kroměříže vyrazil brzy. Pobyl ve Spartě i ve Slavii. Za sebou má zahraniční štace v Itálii i Španělsku. Po návratu pookřál v Olomouci, kde se usadil. Od zimy ale chytá za Bohemians.

Klukům jsem z hecu vždycky říkal, že když dám v lize gól, vyběhnu z vchodu pro sanitku a poběžím po dálnici až na Moravu a čtyři dny mě na tréninku nikdo neuvidí. To je samozřejmě jen legrace. Na trénink půjdu,“ dodal Zlámal, který prožil životní večer.

Jiří Fišara Autor článku
Jiří Fišara
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru