Lepší fotbal nikde jinde nenajdete

Není to jen atraktivita utkání, čím chce O2 zaujmout. Divákům jako bonus nabízí možnost stát se spolurežisérem přímého přenosu. Na stadionech bude totiž vždy umístěno několik kamer, mezi kterými můžete dle vlastní vůle ve streamech přepínat a volit tak úhel pohledu na dění na hřišti. Samozřejmostí je i stream s vysíláním, které za vás režíruje profesionál. Oblíbený sportovní komentář je nezbytností.

Upřímně, nikdy se vám nestalo, že jste zatoužili, aby vám režisér přenosu v detailu přiblížil některou z akcí na hřišti? Teď budete mít tu možnost učinit tak sami. A pokud budete chtít celý zápas sledovat jen z kamery umístěné uprostřed tribuny, můžete také. Na některých stadionech je to možná ten vůbec nejlepší výhled. Tato služba je tak jen dalším důkazem, že v případě současné televize je divák stále méně jen pasivním příjemcem vysílání, ale aktivně spoluurčuje jeho podobu.

Stejně vstřícně jako k vysílán z domácí soutěže přistupuje O2 i k pojetí přímých přenosů Ligy mistrů, kde se od počínající sezóny stává přednostním vysílatelem u nás. Divák totiž už nebude závislý na volbě sportovní redakce, ale dostane se mu možnosti vybrat si mezi všemi zápasy hranými v konkrétním kole Ligy mistrů. Dva z osmi zápasů budou doprovázeny českým komentářem, šest zbývajících pak v angličtině.

Koncentraci vysoké fotbalové kvality, ať už jde o úroveň přenosu nebo o výběr zápasů, jako by si O2 vytkla za cíl. Portfolium sportovních přenosů totiž ještě tvoří zápasy z nejkvalitnějších lig světa, jako jsou anglická Premiere League, německá bundesliga, španělská La Liga nebo italská Serie A. Od dob památné stanice Galaxie Sport těžko vzpomínat na srovnatelnou situaci, kdy mohl fanoušek fotbalu prosedět celý víkend před obrazovkou, aniž by musel zběsile přepínat nebo snad hledat na internetu.

O2 TV jako digitální televize s širokou nabídkou služeb chce zjevně být i televizí s nejkvalitnější programovou nabídkou v segmentu živého sportovního vysílání. A těžko bychom hledali typičtější sport pro takový úkol, než je globální fenomén fotbal. Na druhou stranu se jedná také o sport nejvíce sledovaný, jehož fanoušci často vyjadřují nevoli ke změnám proti ustálenému pořádku. Už jen široká nabídka kvalitního fotbalu vysílaného takřka po celý týden může mírnit probuzené emoce a zavdávat důvod k rozhodování, zda si televizi O2 pořídit. U nás prostě nikde jinde lepší fotbal nenajdete.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru