Největší šlágry fotbalové Synot ligy exkluzivně na O2 Sport

Možnost vybírat si při sledování televizního přenosu z více záběrů je v českém televizním prostředí naprosto unikátní. „Režisérem se odteď stává sám divák. Ten si totiž bude moct sám zvolit, z jaké kamery si sportovní okamžiky vychutná,“ vysvětluje Marek Kindernay, manažer kanálu O2 Sport. O2 tak nabízí odpovědi na dotazy typu: „Proč to ten rozhodčí pískal?“ nebo „Jak to, že brankář neviděl ten míč letící přímo do vinglu?“, na které vám záběry z kamery umístěné na hlavní tribuně většinou odpovědět nedokáží. A že jste ten faul stejně nezaznamenali? Nevadí, na O2 TV si díky funkci Zpětné zhlédnutí můžete sporný okamžik pouštět stále dokola, a to až 30 hodin po jeho odvysílání.

Nic vám neuteče

5Funkce „mozaika“ vám navíc umožní přepínat mezi různými kamerami z jednoho stadionu. Pro fanoušky tradiční podívané bude k dispozici i běžný přenos, který bude stříhat mezi jednotlivými kamerami. Navíc můžete sledovat více záběrů současně – jeden v televizi, další třeba na tabletu, v počítači či v mobilním telefonu. Čtyři licence v podobě mobilní televize O2TV Go máte totiž zdarma v ceně vámi zvoleného tarifu.

Podívejte se na záznam z tiskové konference ve fotbalovém duchu

Jedinečné sportovní zážitky na O2 TV

Kromě českých kanonýrů nabízí O2 TV i další porci fotbalové zábavy. V příštích třech letech se můžete těšit na 130 utkání fotbalové Ligy mistrů a exkluzivně také na zápasy anglické Premier League. Vedle fotbalu se v O2 TV objeví i všechny přímé přenosy Mistrovství Evropy ve volejbale mužů 2015, 5 tenisových turnajů mužské ATP a 6 turnajů ženské WTA do konce roku 2015, exkluzivní pořady a přenosy bojových sportů, závody Formule 1 z pohledu pilota nebo (od roku 2016) Mistrovství světa v rallye.

O2 Sport spouštíme 15. srpna. Dostupný bude v rámci digitální televize O2 TV, kterou si od července mohou pořídit i zájemci bez připojení k internetu od O2, i v mobilní televizi O2TV Go. Kanál bude součástí základní nabídky O2 TV, zákazníci za něj nebudou muset nic připlácet. Vysílat bude každý den od rána do nočních hodin.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru