Boxerský souboj století exkluzivně na Sport 1 v O2 TV

Který sportovní zápas je nejvýnosnější? Rozhodně ten, na který se můžete podívat i vy, a to už tuto v neděli 3. května od 03:00 na kanále Sport 1 a Sport 1 HD. V mekce boxu v MGM Grand Areně v Las Vegas se totiž utkají dva borci welterové váhy (do 66,7 kg) – Filipínec Manny Pacquia (36) a Američan Floyd Mayweather jr.(38), přezdívaný Money.  Oba fighteři bojují o tituly hned v několika různých boxerských turnajích: WBO, WBA, WBC a RinG Magazine.

Sousloví souboj století je tady opravdu na místě. Oba jeho aktéři jsou považováni za nejlepší boxery své generace a jedny z nejlepších boxerů vůbec. Mayweather přitom neprohrál ani jeden ze svých 47 profesionálních zápasů. Není proto divu, že žádný jiný sportovec nevydělává víc než on. Filipínský národní hrdina Manny Pacquiao tak má podle odborníků šanci být prvním, kdo ho porazí, byť sázkové kanceláře straní Moneymu.

Floyd Mayweather Jr. v Marcos Maidana

Pokud máte chuť do Vegas vyrazit, lístek na místo v aréně už neshánějte. Všech 17 tisíc vstupenek se totiž prodalo během jediné minuty! Fanoušky a celebrity přitom neodradila ani cena v řádech tisíců dolarů. VIP řady kolem ringu tak jistě potvrdí, kdo v ameriském šoubysnysu něco znamená.  Takový Justin Bieber si nenechá zápas svého kamaráda Mayweathera rozhodně ujít – fandit mu bude přímo z rohu ringu. Kdo po souboji století skutečně prahne, může ještě zabrousit na černý trh. Poslední lístky se tam údajně sehnat dají, ale jejich cena prý dosahuje neuvěřitelných 150 tisíc dolarů.

Samotný zápas má podle odhadů vynést mezi 250 (více než šest miliard korun) a 400 miliony dolarů. Ty si z větší části rozdělí oba borci poměrem 6:4 ve prospěch Mayweathera. K tomu přibyde ještě částka od televizních stanic, která závisí na počtu diváků. Očekává se, že zhruba tři miliony lidí si za možnost vidět zápas v  televizi, zaplatí jednorázově kolem stovky dolarů! Boxeři si tak mohou přijít na dalších 400 milionů dolarů (přes deset miliard korun). To vše za zápas, ve kterém diváci uvidí maximálně 12 tříminutových kol.

Česko není Amerika. Pokud tedy máte O2 TV, nemusíte platit nic. Stačí si ze soboty na neděli v 03:00 hod. pustit kanál Sport 1 a Sport 1 HD a zdarma sledovat zápas na obrazovce. Nečekejte ale žádnou pohádku o boxerském outsiderovi v podání Sylvestera Stallonea, který v boji o titul mistra světa porazí hlavního favorita. Tohle bude totiž skutečný box!

TIP: Objednejte si O2 TV, aby vám v budoucnu žádné významné sportovní klání neuniklo!

Ti, kterým se nebude chtít v noci vstávat, mohou využít funkci Zpětné zhlédnutí a na zápas se podívat kdykoli během neděle nebo do pondělního rána. Zápas si můžete i nahrát do archivu přímo z mobilní aplikace O2 TV Go.

Mayweather_vs_Pacquiao_A4

Elite Admin Autor článku
Elite Admin
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru