Nejlepší fighteři světa míří do O2 Sport

Kanál O2 Sport sází na jednoduchý koncept – svým divákům chce servírovat ta nejlepší sportovní klání, která světový trh aktuálně nabízí. A to platí i pro oblast bojových sportů!   Zákazníkům přinese od srpna živé přenosy i záznamy z boxu, kickboxu a stále více populárního MMA. „Fanoušci se mohou těšit na pestrou škálu toho nejzajímavějšího, co svět bojových sportů nabízí, včetně účasti těch nejlepších českých fighterů,“ říká Anna Lenerová, která je v O2 zodpovědná za akvizice nových kanálů i sportovních práv pro O2 TV.

WIL_1662

Kromě živých přenosů z prestižních bojových galavečerů z celého světa nabídne O2 Sport také kickboxerský magazín Fighting Rookies nebo pořad Fighting Spirit MMA s výběrem těch nejlepších ultimátních zápasů napříč MMA organizacemi v Evropě, Asii a Americe.

Nabídku pořadů z prostředí bojových sportů doplní na O2 Sport už dříve potvrzený exkluzivní program v podobě fotbalové Ligy mistrů, mistrovství světa v rallye, evropské šampionáty mužů i žen ve volejbale a prestižní tenisové turnaje ATP a WTA.

O žádný přenos navíc nepřijdete díky O2 TV Go. Kdykoliv a kdekoliv můžete sportovní zápasy sledovat v počítači, tabletu či telefonu. Pokud nestihnete živé přenosy, podíváte se 30 hodině zpětně nebo si prostě vybrané pořady nahrajete.

British Lionhearts v USA Knockouts - World Series of Boxing

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru