Žádné utkání vám už nikdy neuteče. O2 TV Go je televize, která je všude s vámi

Už zase koukáš na ten tvůj sport? Vyčítavá otázka ostatních členů rodiny dokáže pořádně zkazit náladu. Natož pokud je doprovázená s nátlakem na přepnutí televizního programu. Úmorné vysvětlování, že právě v následujících okamžicích může dojít k zásadnímu rozhodnutí sportovního klání samozřejmě připadá vniveč.

Když máte k dispozici jen jednu televizi, podobná situace se řeší obtížně. Představte si ale, že 20 nejsledovanějších kanálů můžete sledovat i v počítači, tabletu a mobilu. Šance na uspokojení všech vašich nejbližších se výrazně zvyšuje.

Není ani výjimkou situace, kdy prostě nemůžete sportovní zápas, na který se tak těšíte, sledovat v živém vysílání přímo u televize. Snadno se tak může stát na jednom ze sportovních vrcholů letošního roku. Na blížícím se mistrovství světa v hokeji, které se uskuteční v Praze a Ostravě. Herní plán bude reagovat na aktuální vývoj turnaje, který nemusí najít společnou řeč s vaším programem.

Stačí ale vytáhnout zařízení, které máte zrovna u sebe a hned jste v dění samotného zápasu. Pokud živé vysílání nestíháte vůbec, díky funkci zpětného přehrání si můžete duel přehrát v dalších 30 hodinách. A pokud ani to nestačí, zápas si nahráním uložíte k pozdějšímu zhlédnutí.

A potřebujete-li mezi sportovními přenosy zaplnit neočekávané volno? Pomůže vám Videotéka. Jestli dáváte přednost komediím, akčním, romantickým nebo sci-fi filmům, si starosti dělat nemusíte. Vybírat můžete z více než 1000 filmů k okamžitému přehrání.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru