Zážitek ze sledování Ligy mistrů si vyladí sami diváci. Vyberou si zápas, na který mají zrovna chuť

Mobilní operátor získal vysílací práva na Ligu mistrů pro následující tři sezony. V úterý bude vysílat sedm zápasů, ve středu všech osm. Vytvoří tak nejširší nabídku sledování měření sil fotbalových velikánů. Porci 130 zápasů každý rok okoření i závěrečné boje. Oba semifinálové duely a finále v nabídce chybět nebudou.

Už žádné čekání, jaký zápas do svého vysílání vyberou televizní stanice. Že se někteří příznivci těšili kupříkladu na souboj Barcelony proti Bayernu Mnichov, zatímco na obrazovce se rozhořela bitva mezi londýnskou Chelsea a Juventusem Turín, je přestane mrzet. Vyberou si sami, jaký zápas sledovat. Podle své vlastní touhy.

Fotbaloví labužnicí tím dostanou možnost reagovat na vývoj zápasů. Pokud se některé utkání začne vyvíjet zajímavěji než právě sledovaná bitva, mohou si jednoduše přepnout na nově vybraný zápas. Od dalšího ročníku milionářské soutěže se její obdivovatelé nemusí vázat ani na stanovené termíny. Sledovat zápasy mohou na O2 TV až třicet hodin v čase dozadu.

Nový ročník Ligy mistrů odstartuje v září letošního roku. Nový rozměr jejího vysílání se stane součástí nové připravované stanice O2 Sport, která své vysílání zahájí 15. srpna.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru