O2 spustí vlastní sportovní kanál. Nabídne Ligu mistrů podle výběru a F1 z pohledu pilota.

Nová stanice sází na přímočarý koncept. Jak zní? Servírovat exkluzivní obsah v interaktivním provedení. V oblasti programové nabídky O2 Sport sahá po nejtěžším kalibru. Z následujících tří ročníků Ligy mistrů odvysílá 130 zápasů včetně semifinálových zápasů a velkého finále.

Nejslavnější klubovou soutěž na zeleném pažitu doplní další sportovní akce s puncem nejvyšší kvality. O2 sport se chystá vysílat evropské šampionáty mužů a žen ve volejbale. Na nejbližších mistrovstvích budou o medaile nad vysokou sítí zápolit i české reprezentace. Individuální sporty zastoupí tenisové turnaje, motoristický sport Formule 1 a v plánu jsou i  závody WRC.

Revoluční novinku do sledování sportovcích přenosů vnese funkce nazvaná multiscrean. Při sledování Ligy mistrů si diváci sami zvolí, jaký zápas sledovat. Budou moci přepínat mezi až osmi souběžně hranými zápasy. Závody F1 nabídnou i záběry z pohledu pilota. Diváci digitální televize O2 už jsou zvyklí na možnost zpětného zhlédnutí, které nebude chybět ani na sportovním kanálu.

Pro přípravu svého spuštění nový sportovní kanál získal zkušeného velitele. O2 Sport vede Marek Kindernay, který v minulosti pracoval pro společnost CET 21 a její kanály Nova Sport (dříve Galaxie Sport), Fanda či MTV.

Přenosy na O2 sport bude možné sledovat prakticky kdekoliv a kdykoliv díky O2 TV Go. Ta nabízí sledování pořadů v počítači, tabletu či mobilu.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru