O2 TV vás dostane přímo do kokpitu Formule 1

Závodníci ve Formuli 1 se na trati řítí rychlostí klidně přes 300 kilometrů v hodině. To už je pěkný cvrkot. Přestože se to tak zdát nemusí. Zrychlení je obrovské. Piloti často balancují na velmi tenké hraně rizika. Aby dokázali předstihnout ostatní jezdce, musí často sáhnout k překvapivým manévrům.

Toužíte při tom koukat pilotovi takzvaně přes hlavu? Mít představu, jak řadí, jakou rychlostí jede v daný moment? Monoposty jsou bohužel jednomístné, přímo do kokpitu se nevměstnáte. Ale nesmutněte. O2 TV vám rozhodování a styl řízení jezdců přiblíží pěkně do detailu.

Přenosy Velkých cen Formule 1 naladíte na kanálech Sport 1 a Sport 2, které jsou součástí sportovního balíčku O2 TV. Mobilní operátor pro svoji digitální televizi navíc získal i práva na kanál Sport 3. Ten nabízí právě záběry z kokpitu monopostů.

Kromě zmíněné aktuální rychlosti a řazení jezdce vám neunikne ani využívání systému pohyblivého prvku zadního křídla (DRS), které umožňuje dosáhnout co největší rychlosti na rovině a předjet jiný monopost. Přehled získáte také o využití uložené kinetické energie získané při brzdění formule (KERS).

Naprosto pohlcující prožitek ze sledování závodů královny motoristického sportu si dopřejí majitelé mobilní televize O2 TV Go. Kanál Sport 3 je totiž součástí základní nabídky dvaceti kanálů. Nebudete tak muset přepínat a volit mezi sledováním celého závodu a pohledem z kokpitu jezdce.

Sami si vyberete, na kterých zařízeních si dva kanály pustíte najednou. Vybírat budete moci z televize a díky O2 TV Go také z počítače, tabletu a mobilu.

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru