Stýská se vám v tropických dnech po zimě? Pusťte si Amundsena

Pokud už máte dost parných letních dní, můžete se zchladit u pořádného bijáku a procvičit si angličtinu. Pusťte si třeba celovečerní film Amundsen. Věřte, že po jeho zhlédnutí budete ještě rádi za tu tropickou noc, která vás čeká. Pro fanoušky sci-fi máme zase připravený další díl Star Wars: Vzestup Skywalkera.

Snímek Amundsen je pro vás v naší O2 Videotéce připravený v původním znění s českými titulky. Výpravný filmový portrét dobrodruha, který vyplňoval prázdná místa na mapě, dobyl jižní pól a jako první dosáhl se svými expedicemi obou pólů zeměkoule. Celovečerní snímek Amundsen ukazuje nejen výpravy do neprozkoumaných ledových pustin a oceánů a polární lety vzducholodí, ale odhaluje i život a osobnost legendárního objevitele, včetně řady méně známých skutečností, jako byl jeho vztah s bratrem nebo milostné aféry.

A teď tu máme zmiňovaný tip pro milovníky sci-fi. Lucasfilm a režisér J.J. Abrams znovu spojují síly, aby diváky vzali na epickou výpravu do předaleké galaxie ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. Ve strhujícím závěru stěžejní Ságy Skywalkerů se zrodí nové legendy a odehraje se nekonečný boj za svobodu galaxie. Filmy je pro vás v naší O2 Videotéce připravený k přehrání za 75 korun.

 

O2 TV vám roztřídí pořady podle žánrů

Nejste zrovna fanoušci sci-fi? Žádný problém. Funkcemi nabitá O2 TV uspokojí všechny. Sledujte až 134 TV kanálů na televizi, počítači, mobilu nebo tabletu již za 299 korun měsíčně. V televizním programu se navíc neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top-boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. Televizní obsah navíc můžete třídit podle žánrů i podle hodnocení IMDB. Nyní májí navíc noví i stávající zákazníci možnost vyzkoušet si vyšší tarif O2 TV na dva měsíce za cenu nižšího.

 

 

Související článek Tip na biják: Renée Zellweger je Judy Garlandová
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru