Nenechte si uplavat letní slevy v Extra výhodách

Nadcházející dny slibují jedny z prvních letních pařáků a řada lidí je proto plánuje strávit u vody. My jsme letos pro všechny zákazníky O2 opět připravili o 30 % levnější vstupné do 18 aquaparků a bazénů po celé České republice.

Jaké slevy jsme si pro vás letos nachystali?

Díky Extra výhodám navíc uděláte na koupališti  parádu v nových plavkách  od Litexu s  15% slevou, nespálíte se s opalovacími krémy značky Bioderma z e-shopu Lekarna.cz s 25% slevou u vody ani na výletě. Na ten navíc můžete po ČR i Evropě vyrazit autobusem Eurolines – o čtvrtinu levněji.

Nejjednodušší cesta, jak výhody čerpat je mobilní aplikace O2 Extra výhody. Ukáže vám nejbližší partnery a jejich pobočky podle toho, kde právě jste. Slevový kód si pak můžete vygenerovat online – klidně až u pokladny. Čerpat samozřejmě můžete třeba i přes SMSku v daném tvaru nebo na webu www.o2extravyhody.cz.

AQUA

Jak vypadal typický zákazník v roce 2013?

V létě 2013 si zákazníci O2 vygenerovali 80 444 slevových kuponů na vstupné do aquaparků a bazénů. Nejoblíbenější byly slevy u zákazníků v Praze, ve Středočeském a Moravskoslezském kraji. Slevové kupony lidé nejčastěji využívali v aquaparcích v Jihlavě, v Olešné a v Liberci.

Typickému zákazníkovi bylo lehce přes třicet, své příznivce si však program Extra výhody našel u zástupců všech generací.   Nejčastěji si lidé generovali slevy na webu (42 %), často použili také papírové kupony z vyúčtování (23 %) nebo SMS (20 %).

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru