Podnikáte? Zapojte se do projektu Odvaha za milion a ulovte si pro svůj byznys finance na reklamu, služby od O2 nebo třeba odborný mentoring

O2 oceňuje odvahu podnikatelů a proto startuje 5. ročník kampaně zaměřené na živnostníky a podnikatele, tentokrát s novým názvem Odvaha za milion. Mezi čtrnáct výherců z celé republiky rozdělí více než milion korun na cílenou propagaci jejich podnikání. Výherci zároveň získají služby od O2 na rok zdarma a odborný mentoring.

Projekt Odvaha za milion navazuje na nedávno zveřejněný O2 koncept ‚Více ze života‘. Podnikání v dnešní ekonomické situaci není vůbec snadné. A my chceme ocenit v každém kraji ty živnostníky a podnikatele, kteří mají více odvahy, zajímavý koncept a mohou inspirovat druhé,“ vysvětluje David Daneš, marketingový ředitel O2.

Pátý ročník projektu Odvaha za milion poběží od 24. května do 30. června 2024. Zúčastnit se mohou všichni podnikatelé a živnostníci. Nemusí být zákazníky O2. Stačí v přihlášce na webu www.odvahazamilion.cz odpovědět na dvě jednoduché otázky: pochlubit se svým úspěchem v podnikání a popsat vlastnost, která k němu vedla. Odborná porota ocení zejména kreativitu, cílevědomost a další vlastnosti, které jsou zásadní pro úspěch v podnikání. Na začátku července pak porota vybere jednoho podnikatele z každého kraje, který získá uvedené ceny.

Součástí poroty je také nově společnost DoToho!, jenž provozuje platformu, která pomáhá malým a středním podnikům oživit jejich byznys, inovovat a dále růst.  V projektu DoToho! se spojují přední tuzemští podnikatelé, manažeři a další experti, kteří pomáhají podnikatelům a předávají praktické zkušenosti a znalosti.

Hlavní ceny pro každého výherce v jednotlivých krajích jsou:

  • Kredit v hodnotě 100 000 Kč do O2 SMS brány – jednoduchý a účinný nástroj, jak zasílat cílenou reklamu na zákazníky O2 bez nutnosti mít vlastní databázi zákazníků
  • O2 služby na jeden rok zdarma
  • Voucher v hodnotě 10 000 Kč na libovolné mobilní zařízení  
  • Odborný šestiměsíční mentoring od společnosti DoToho!.
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Bonusy k nákupu, které vám zpříjemní každodenní život. Co takhle kávovar nebo vysavač za korunu? 
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru