Recyklovaný hliník, titan, větší jas a odolnost: O2 spouští předobjednávky iPhonů 15

Patnáctá generace iPhonů je tady a s ní několik vychytávek. Z řady vystupují hlavně díky dvakrát jasnějšímu displeji, panelu Dynamic Island, odolnému sklu Ceramic Shield a USB-C konektoru. iPhone 15 Pro je vyroben z titanu, disponuje nejlepším foťákem a podmínkami pro gaming. O2 je samozřejmě u toho a má pro vás připravený plný sklad nových jablečných produktů, včetně nejnovějších Apple Watch s novou funkcionalitou “Double Tap”. Předobjednávky v e-shopu O2 začínají 15. září ve 14:00.

iPhone 15: jedním slovem „fascinovace“

Nový iPhone 15 má nově zaoblené hrany. Super Retina XDR displej je na slunci až dvakrát jasnější než displej jeho předchůdce.Stejně jako iPhonu 14 Pro má funkční Dynamic Island v displeji. Tento „ostrůvek“ ukazuje upozornění a další živé aktivity jako je třeba odpočítávání, kdy přijede váš taxi nebo zobrazuje přehrávač hudby.

Novinkou je konektor USB-C. Apple totiž už od této generace nepoužívá svůj Lightning.

iPhone 15 je vybaven odolným sklem Ceramic Shield a hliníkovou recyklovanou konstrukcí, což mu poskytuje vysokou ochranu. Díky tomu si tak udrží déle svou hodnotu. Čip A16 Bionic je rychlým motorem všech náročných funkcí. Baterka vám díky němu vydrží celý jeden den.

Nové, prémiové funkce

  • Při telefonování můžete zapnout režim izolace okolního hluku (i bez sluchátek). Když jste například na rušné ulici a telefonujete, ten na „druhé straně“ vás uslyší mnohem lépe.
  • Přepínání 48MPx fotoaparátu na funkci „portrét“ je nyní automatické. Foťák má jemnější detaily a bohatší barvy. K přeostření stačí jen jedno klepnutí, a to klidně i po focení.
  • Ve funkci „Najít“ vás nově šipka přesně nasměruje k požadovanému zařízení, které máte v této aplikaci propojené.

Apple s pořadovým číslem patnáct je dostupný v pěti barvách: růžové, žluté, zelené, modré a černé. Všechny najdete na našem e-shopu O2 už od 23 989 Kč. K dostání jsou dva modely. iPhone 15 s 6,1 palců velkým displejem a iPhone 15 Plus s 6,7 palců.

iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max: Zrozeni z titanu

Také nejprémiovější modely doznaly zásadních vylepšení. Největší „wow efekt“ vyvolává bytelná, a přece lehká konstrukce z leteckého titanu. Ta s Ceramic Shieldem na skle zajistí nejen vysokou ochranu telefonu, ale také unikátní design.
Aktuálně nejrychlejší čip A17 Pro v těchto dvou modelech posunuje hranice rychlosti a mění tak i “zajetá” pravidla gamingu. Díky GPU profesionální třídy jsou mobilní hry realističtější s detailně vykresleným prostředím a postavami. A protože je A17 Pro neuvěřitelně úsporný, vydrží iPhone celý den.

iPhone 15 Pro mění i boční tlačítko akce. To toho teď umí mnohem víc. Na starších modelech sloužilo jen k vypnutí a zapnutí tichého režimu, nově jím bude možné zapnout foťák, diktafon nebo třeba oblíbenou aplikaci. Navíc se bude umět vizuálně propojit s Dynamic Islandem.

V neposlední řadě se iPhone 15 Pro Max pyšní svým 5x teleobjektivem, což je největší zoom ze všech iPhonů. Fotky tak budou mnohem ostřejší, a to i při velkém přiblížení. Oba telefony jsou dostupné v barvách: černý titan, přírodní titan, bílý titan, modrý titan. Na e-shopu O2 je najdete od 29 989 Kč.

Hodinky šetrné k přírodě

Kromě telefonů představil Apple také nové Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra 2, u kterých si můžete vybrat uhlíkově neutrální kombinaci pouzdra a řemínku. Mají novou společnou funkci dvojitého poklepání prsty bez doteku displeje. Můžete tím přijmout hovor, vypnout písničku nebo třeba ovládat widgety. Tuto funkci oceníte, když v jedné ruce držíte kávu, když venčíte psa nebo nesete nákup. Nemusíte totiž používat druhou ruku. Je to snadnější, rychlejší a příjemnější.

e-shopu O2 si můžete hodinky pořídit od 8 490 Kč.

Předprodej u O2 startuje už 15. září

iPhony patnácté generace a nové Apple Watch přichází s očekávanými novinkami, které z těchto zařízení dělají „must-have“ záležitosti, a to nejen pro fanoušky značky. A díky O2 můžete být mezi prvními, kdo tyto nové, prémiové kousky budou držet v ruce. Předobjednávky začínají v e-shopu O215. září ve 14:00. Oficiální prodej pak startuje 22. září.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Čtrnácté jablíčko je hodně šťavnaté! Nejnovější generace iPhone 14 předčila očekávání 
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru