Nálož slev se startem školního roku: O2 dává telefony a pouzdra za 1 Kč

Začátek školního roku je za dveřmi. A co si budeme povídat, i telefon může být pomocníkem při studiu. O2 proto přináší akce, díky kterým si ho můžete pořídit co nejlevněji. Od 1. do 7. září můžete využít akci 1+1 na smartphony Motorola a 1+1 na ochranná mobilní příslušenství. A máme pro vás i novou nabídku bonusů a zvýhodněných telefonů v rámci O2 Výkupu. Nejvyšší bonus až 5 000 Kč teď můžete získat při nákupu telefonů značky Xiaomi a Honor.

Ať už chcete vybavit své děti do školy nebo jen udělat radost sobě a blízkým, oblíbená nabídka 1+1 na telefony je zpět. Tuto oblíbenou akci spouštíme v O2 už po páté. První zářijový týden si můžete pořídit dva telefony za cenu jednoho. Kupte si smartphone Motorola Moto G62 5G s cenovkou 5 489 Kč a k tomu získáte druhý telefon Motorola Moto G51 5G za 1 Kč. Pozor, tato akce je časově omezená do 7. září a platí pouze v e-shopu nebo v O2 Prodejně Westfield Chodov.

Zachovejte krásu nového telefonu

Abyste za chvíli nemuseli pořizovat nový mobil, protože ho dítě polilo nebo „vyklouzl“ při vystupování z auta, pořiďte si v O2 Prodejně sklíčko na telefon a dostanete k němu pouzdro za 1 Kč dle vašeho výběru. S touto ochranou bude telefon dlouho jako nový. Akce platí pouze v prodejnách na produkty se značkou O2 (uvidíte na krabičce) a není podmíněná nákupem telefonu. Můžete ji využít také od 1. do 7. září.

O2 Výkup: Hvězdy září v září

Jak jsme už psali dříve v tomto článku, O2 spojilo síly s Mobil Pohotovostí a od 1. srpna 2023 spustilo výkup telefonů, tabletů nebo chytrých hodinek. Na webu o2vykup.cz zařídíte z pohodlí domova vše – od stanovení výkupní hodnoty starého telefonu až po její výplatu, a to včetně bonusu přímo na váš bankovní účet.

V rámci akce O2 Výkup se v září mění telefony, které vám zajistí finanční bonusy navíc. Na scénu přichází smartphony Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G a Honor 90 5G 512 GB. Když si jeden z nich koupíte a starý telefon přes web o2vykup.cz prodáte, dostanete bonus až 1 500 Kč.

A nakonec to nejlepší. Nejvíce září ultimátní Honor Magic5 pro 5G u kterého dostanete k výkupu bonus 5 000 Kč. Celý proces výkupu najdete v našem článku na Modrém Blogu.  

„Můj první smartphone“

Nákup prvního chytrého telefonu pro dítě nese značná rizika. Dítě by mělo by vědět, že na internetu může být mnoho nástrah. Například si nevědomky může psát s falešnými profily, čelit kyberšikaně nebo narazit na podvodné zprávy. Obecně je nejlepší obranou prevence. Ukazujte proto dětem například reálné podvodné e-maily nebo SMS zprávy. Na webu pro rodiče Bezpečně v síti.cz a na vzdělávacím portálu O2 Chytrá škola jsou zdarma dostupné materiály, které vám pomohou s tím, jak o tomto tématu s dětmi mluvit a jak případné situace řešit.

Přečtěte si například:

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek „Vyměň starý za nový“: O2 spouští výkup telefonů a myslí přitom na přírodu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru