Novinka: díky O2 Chytrým hodinkám zůstanete v kontaktu i bez telefonu 

Teplé dny lákají k procházkám a sportování v přírodě, která má uklidňující vliv na lidskou mysl. K ještě většímu pohodlí a relaxu pomůže novinka od operátora O2, díky které můžete v klidu nechat svůj telefon doma. Ale stále zůstat v kontaktu. Jako první operátor v Česku totiž nabízí eSIM pro Samsung Watch a spouští službu O2 Chytré hodinky.  

Stoupající rtuť teploměrů vysílá jasný signál – blíží se léto! Teplé prosluněné dny jsou ideální k projížďce na kole, bruslích, běhání nebo klasické procházce. Pravidelný sport uvolňuje endorfin, hormon štěstí, který má na svědomí pocit dobré nálady a štěstí.  

Kromě toho pomůžou venkovní aktivity i k “lehčí hlavě“, kdy se sportovci oprostí od digitálního světa a soustředí se jen na pohyb samotný. Přeci jen by však člověk měl být opatrný a vždy mít možnost se s okolním světem spojit. Ale kdo by se furt tahal s telefonem v kapse?   

Elegantní řešení nabízí společnost O2, která spustila dlouho očekávanou službu O2 Chytré hodinky pro Samsung Galaxy Watch4. Ta díky eSIM udělá z chytrých hodinek zcela samostatnou jednotku.  

Nově tak je jedno, jak daleko od svého mobilního telefonu jste. Poslouchat hudbu, volat nebo psát SMS bude možné odkudkoli jen prostřednictvím těchto hodinek,“ popsal ředitel pro produkty a inovace mobilních služeb O2 Roman Bacík a dodává: „Stačí mít Samsung Galaxy Watch4 LTE a můžete začít využívat naplno všechny služby, které tyto technologiemi nabité hodinky nabízejí.“ 

Na půl roku zdarma  

Každý zákazník si O2 Chytré hodinky může jednoduše aktivovat v několika krocích přímo v aplikaci Galaxy Wearable v telefonu. Šest měsíců může zákazník navíc volat, datovat nebo psát SMS z hodinek zcela zdarma. Po uplynutí 6 měsíců pak bude služba O2 Chytré hodinky stát měsíčně jen 99 Kč. 

Při běhu tak nebude potřeba řešit, kam si dát telefon, odpadnou i podobné starosti při jízdě na kole a když si necháte telefon omylem doma, nemusíte se pro něj vracet. Ve spojení totiž zůstanete díky O2 Chytrým hodinkám odkudkoli,“ doplňuje Bacík. Vyrazit nalehko ven tak nebylo nikdy jednodušší.  

Tip: do konce června druhý za korunu 

Máte svého „sparring parťáka“, se kterým se vzájemně motivujete a podporujete? Pokud ano, potěší vás speciální nabídka, která ale platí jen do konce června. Pokud si do konce tohoto měsíce koupíte Samsung Galaxy Watch4 LTE 46 mm v černé barvě, pak k nim dostanete poukaz na druhé, menší hodinky Samsung Galaxy Watch4 LTE 40 mm jen za 1 korun. Více informací o této nabídce naleznete zde.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Chcete, aby váš smartphone byl in? Tak si pohlídejte tyto parametry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru