Novinka: Limitovaná edice Galaxy S22 O2 TV Sport nadchne nejen fanoušky sportu

Společnost O2 a Samsung spojili své síly a vytvořili unikátní projekt, který potěší nejen všechny fanoušky sportu, ale i kvalitních telefonů. Prvního června vstoupí do záře reflektorů limitovaná Galaxy S22 O2 TV Sport edice. Co všechno v ní najdete?

Limitovaná edice, která vyjde v omezeném a symbolickém počtu 222 kusů, obsahuje kromě samotného špičkového telefonu Samsung Galaxy S22 128GB i atraktivní doplňky ze světa sportu a příslušenství. A to za stejnou cenu, jako telefon samotný – tedy za 21 989 korun.

„Chtěli jsme vytvořit jedinečnou edici, která posune radost z nákupu telefonu o úroveň výš. A to se skutečně povedlo. Do jednoho balíku jsme spojili to nejzajímavější, co nabízíme. Za běžnou cenu telefonu Samsung Galaxy S22 zákazník získá celou řadu benefitů a dárků,“ přibližuje „limitku“ Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.  

Jdeme rozbalovat! Hned na první pohled působí balení elegantně, moderně a zkrátka stylově. Pravý poklad se ale skrývá uvnitř. Po otevření zajásá každý opravdový sportovní fanoušek, protože limitovaná edice k telefonu dává O2 TV Sport Plus na rok zdarma. Dvanáct měsíců tak můžete sledovat své oblíbené sportovní utkání v HD kvalitě na osmi prémiových kanálech – O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT Sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Díky O2 TV Sport Plus vám tak neunikne jediný zápas Ligy mistrů, Premier League, Bundesligy, hokejové extraligy, amerického fotbalu NFL, basketbalové Euroligy ani utkání tenisového WTA nebo boje v UFC.

A to není zdaleka vše. Součástí limitované edice je i 100GB SIM karta, kterou můžete vložit třeba do tabletu a sledovat tak novinky ze světa sportu všude a nezávisle na Wi-Fi.

Bez dresu ani ránu

Když se řekne slovo sport, mnozí z nás si vybaví tenisky, námahu, zábavu, míč nebo puk. A chybět nesmí samozřejmě ani dres. Konkrétně O2 TV Sport dres společně se sportovní lahví také čeká na svého majitele v Galaxy S22 O2 TV Sport edici. Trikot z kvalitního materiálu tak udělá z každého běžného cvičení nebo gaučového fandění prvotřídní sportovní zážitek.

„Zákazník k černému telefonu Samsung Galaxy S22 dostane rovnou celou nutnou výbavu, tedy nabíječku a transparentní kryt. Telefon tak může vybalit a začít hned používat,“ doplňuje výčet dárků Václav Dostál. Symbolickou třešničkou na dortu je klíčenka ve tvaru telefonu Samsung Galaxy S22 s unikátním výrobním číslem, která zakončuje dlouhý seznam dárků v limitované edice.

Vlajková loď připlouvá

Nadupaný Samsung Galaxy S22 snad není třeba ani představovat. Velikostně příjemný telefon vytvořený z prémiových materiálů (rám je z kovu a zadní strana ze skla) lze pohodlně ovládat jednou rukou. Tři zadní kamery zaručují kvalitní videa i fotografie, které zachytí i drobný detail a barvy na nich působí přirozeně. Nesmíme opomenout ani 3x optický zoom a ultraširoký snímač, který má průměrný záběr 120 stupňů. Baterie vydrží celý den a osmijádrový procesor Exynos v kombinaci s 8 GB RAM zaručuje skvělý výkon telefonu.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Máme telefon pro každého. Díky výhodnému splátkování si můžete třeba pořídit nový Google Pixel 9 už za 500 Kč měsíčně bez navýšení 
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru