Nejmenší smarpthone na světě iPhone 12 mini si zamilujete

Také rádi vzpomínáte na design a „velikost“ chytrých telefonů iPhone 4 a 5? Máme pro vás dobrou zprávu. Zkuste iPhone 12 mini. Co tenhle „cool“ telefon s ostrými hranami a 5G umí?

Máme tu nejmenší smartphone na světě. iPhone 12 mini má totiž 5,4 palcový OLED displej s tenkými rámečky. Telefony od společnosti Apple se v posledních letech neustále zvětšovaly. Vývojáři ale vyslyšeli prosby zákazníků, kteří toužili po vychytaném telefonu s novými technologiemi, který ale bude mít nadčasový design Steva Jobse. Mnoho z fanoušků Applu totiž nedá dopustit na takzvané modely „SE“.

Na trhu je tak telefon, který disponuje zcela plochými hliníkovými boky a ostře řezanými tvary. Zaujme OLED Super Retina XDR displejem s Full HD+ rozlišením. Jak už jsme zmiňovali, jedná se o nejmenší OLED displej od Applu. Výhodou je, že díky ztenčení rámečků je dokonce ještě menší a lehčí než iPhone 7.

Plusem také je, že zmiňovaný smartphone má naprosto stejnou výbavu jako jeho větší verze iPhone 12. Zaujme dvojitý zadní fotoaparát (12Mpx hlavní senzor (f/1.6) + 12Mpx širokoúhlý senzor (f/2.4). Samozřejmostí je rychlé a bezdrátové nabíjení bez adaptéru.

Vyzkoušejte si 5G

Jak už jsme zmiňovali i tento model „umí“ 5G. Nové iPhony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně a ve vybraných stanicích a tunelech metra. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistíte v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně.

Novinkové iPhony je možné objednat i v našem e-shopu v rámci aktuální akce Black Friday pod tímto odkazem

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů vám přinášíme řadu výhod. Mobily i tablety můžete pořídit v e-shopu nebo na prodejně. Zařízení si zároveň můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

 

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Zahajujeme předobjednávky iPhone 12. Nově nabídnou 5G
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru