Guru veletrh již poosmé v O2 areně

Ve čtvrtek 22. října se do areny sjeli O2 Guru z celé České republiky, aby načerpali informace o novinkách v naší nabídce. Účastníky přivítal Vladimír Plch a seznámil je s programem celého dne. V průběhu čtvrtka si tak naši Guru mohli na vlastní kůži otestovat například Huawei Mate S, Microsoft Lumii 950 nebo Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Samsung s sebou přivezl i Gear VR, který si naši Guru mohli na místě vyzkoušet. Na přednáškách se pak dozvěděli přednosti jednotlivých telefonů a také chytrých hodinek. Ty do areny přivezl například Huawei nebo Alcatel. A na co se můžete v naší nabídce brzy těšit?

Samsung

Design, fotoaparát, baterie. To jsou tři základní atributy, kterými se Samsung u své vlajkové lodi S6 Edge Plus pyšní. Zakřivený display odlišuje S6 od ostatních telefonů. Smartphone se může pochlubit perfektním zpracováním z hliníku a skla. Gorilla Glass 4. generace, kterou S6 disponuje, prakticky nelze poškrábat. Někoho může odradit velikost 5,7′
displaye, ovšem Samsung dokázal tak velký display vměstnat do přijatelně velkého těla. Přijďte si to vyzkoušet do naší prodejny. 🙂 S S6 pořídíte perfektní fotografie především díky světelnosti f 1,9 a optické stabilizaci. Čočka fotoaparátu totiž pluje v magnetickém poli a odolává tak otřesům. Samsung také nabízí novou dimenzi nabíjení. Z 0 na 100 to zvládne za 90 minut. Zapomněli jste si nabít telefon a uprostřed dne ztrácíte šťávu? Stačí zajít do vaší oblíbené kavárny a položit S6 na stůl. Sasung totiž spolupracuje s Costa Coffee nebo Starbucksem, kteří do svých kaváren zavádějí bezdrátové nabíjení. Zaujala vás S6? Podívejte se na ni blíže zde.

Lenovo

Lenovo si pro nás přichystal tři řady smartphonů ušitých přesně na míru. Vlajkovou lodí je řada Vibe, pro ty, kteří ocení design a jsou stále online, je určena řada S (style nebo social) a pokud si potrpíte především na výdž baterie, pro vás má Lenovo řadu P (power). Lenovo nezpomíná ani na nenáročné zákazníky, pro které má v nabídce řadu A.

S premiovými smartphony Vibe toho zvládnete opravdu hodně. Pokud jste si oblíbili mobilní fotografii, sáhněte po Lenovu Vibe shot. 64bitový, 1,7 GHz procesor Qualcomm Snapdragon a 3 GB RAM zaručí, že telefon je plynulý a můžete na něj klást větší nároky. Perfektní fotografie pořídíte s 16 Mpix fotoaparátem, který má funkci infračerveného automatického ostření. Nechybí ani optická stabilizace obrazu. S Vibe shot můžete frčet na LTE a další výhodou je, že funguje i na dvě SIM.

Stylová řada S nabízí především propracovaný design. Tyto telefony jsou určeny pro ty, kteří jsou nonstop online, sdílejí fotky nebo sledují videa. Lenovo ani u této řady nezapomněl na IPS display. Díky němu tak uvidíte perfektně ze všech úhlů. Stejně jako u Vibe shot i tady můžete fungovat s jedním telefonem na dvou SIM kartách.

Nejvíce nás ale zaujala řada P, pro kterou je charakteristická dlouhá výdrž. P70 se pyšní baterií o kapacitě 4000 mAh. Osmijádrový procesor MediaTek True8Core zaručí, že váš telefon zvládne i náročnější hry. I přes velkou kapacitu baterie je telefon rychle nabitý na 100 % a to už po 3 hodinách. Při běžném používání vám pak ale vydrží až 4 dny. Telefony řady power poslouží i jako powerbanka a zvládnou nabít vaše další zařízení. Podívejte se na něj blíže tady.

Lenovo řady A je pro nenáročné uživatele, kteří netouží po velkém displayi ani strhujícím fotoaparátu. Pokud hledáte telefon, který bude rychlý, vejde se do kapsy a zvládne bez problému surfování na LTE, pak jděte do Lenova řady A.

Huawei

Tato čínská společnost na veletrhu představila svou vlajkovou loď Mate S. Zaujala nás funkce rychlého spuštění aplikací. Stačí na display kloubem prstu napsat například písmeno C a spustí se vám foroaparát (camera). Huawei také vylepšil funkci pořizování selfie, protože spoušť při zapnutém předním fotoaparátu je umístěna na zádech telefonu. Mate S má, stejně jako ostatní modely Huawei, implementovanou funkci malování světlem a fotoaparát můžete používat i v takzvaném profesionálním režimu. Pak můžete zvolit například ISO, dobu expozice, vyvážení bíle a jiné funkce.

Dalším telefonem od tohoto výrobce, který stojí za zmínku, je Huwei P8. O něm jsme pro vás natočili video, které můžete vidět zde.

Na O2 Guru veletrhu jsme se přesvědčili, že se tyto Vánoce rozhodně máme na co těšit.

o2guruveletrh1

Snímek obrazovky 2015-10-25 v 17.36.15

Snímek obrazovky 2015-10-25 v 16.57.36

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru