Filmové hity pro všechny už i v aplikaci O2 TV Go

Nová aplikace O2 TV Go má kromě funkce televizního programu i další skvělou funkci pro všechny uživatele. Tou je videotéka, kterou můžete využívat bez ohledu na to, zda jste našimi zákazníky. Stačí si vybrat v nabídce některý z aktuálních filmových hitů, zaplatit a začít sledovat. Pro všechny děti jsme navíc připravili na 1. červen výjimečnou akci – film Ledové království jen za 1 Kč.

Ve videotéce jsou již dostupné stovky filmů a nabídka je průběžně obměňována. U každého filmu je navíc uvedeno, do kdy bude dostupný. Tituly jsou tu roztříděné do devíti základních kategorií, navíc si můžete zvlášť prohlížet novinky a nejlépe hodnocené filmy.

O2TVGoVideoteka02Pokud se budete chtít na některý z atraktivních filmových titulů podívat, není nutné se jakkoli složitě přihlašovat a cokoli vyplňovat. Stačí si vybrat některý z titulů a můžete se rovnou začít dívat. Před tím se můžete u většiny filmů podívat například na krátkou ukázku, abyste se mohli rozhodnout, zda si ho opravdu půjčíte.

Ceny půjčovného jsou mírné, za film většinou zaplatíte částku okolo padesáti korun. K dispozici jsou tři možnosti platby – buď ve vyúčtování operátora, přes SMS nebo voucherem, který jste mohli získat předem. Při platbě přes naše vyúčtování se stačí do aplikace přihlásit vašimi přihlašovacími údaji, u platby skrz SMS postačí jednoduše zadat telefonní číslo a zápůjčku potvrdit odpovědí „ano“ na doručenou SMS.

Od chvíle, kdy za zápůjčku filmu zaplatíte, máte film k dispozici po dobu 48 hodin. Po tuto dobu jej můžete shlédnout kolikrát se vám zachce. Samotná aplikace O2 TV vás navíc upozorní, že zápůjčka již brzy vyprší, takže pokud na ni náhodou zapomenete, budete mít šanci si ji ještě užít.

Kromě mobilní aplikace O2 TV Go funguje videotéka samozřejmě klasicky i ve vaší domácí O2 TV, na webovém portálu o2tv.cz/videoteka a v chytrých televizorech LG a Samsung.

O2TVGoVideoteka04

O2TVGoVideoteka05O2TVGoVideoteka06

Protože 1. červen je uznávaný jako den dětí, připravili jsme si i my jeden speciální dárek. Celou neděli si můžete z videotéky půjčit animovaný příběh Ledové království. Za tuto speciální cenu ho získají výhradně zákazníci O2, proto bude možné výpůjčku uhradit pouze přes fakturu nebo voucher. O čem vlastně pohádka je? 

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě.

frozen_1 frozen_2 frozen_3

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru