Máme pro vás O2 TV do mobilu

V polovině května jsme spustili doposud největší televizní revoluci na českém trhu, vysílání jsme totiž odpoutali od samotných obrazovek televizorů. Díky nové aplikaci O2 TV Go můžete oblíbené pořady sledovat kdykoli a kdekoli na dalších zařízeních – především chytrých telefonech.

O2 TV Go je dostupná v Play Store pro operační systém Android, stejně jako v Apple App Store pro zařízení s písmenem i na začátku. Aplikace přináší několik rovin používání.

Skvělé funkce pro každého

Každý uživatel dostane v podobě O2 TV Go nejlepší televizní program na trhu. V aplikaci najdete aktuální program všech televizních stanic, které jsou vůbec na českém trhu dostupné. Tedy nejen těch terestricky šířených nebo dostupných v rámci některého z našich balíčků O2 TV, ale jednoduše všech, třeba i z nabídky konkurence. V programu si tak můžete snadno prohlédnout, co kdy a kde dávají. Samozřejmě v něm jde vyhledávat.

O2TVGo03U pořadů, které chcete sledovat, si můžete nastavit upozornění – telefon vám dá vědět pět minut před začátkem pořadu. Informace o vysílaných pořadech si také skrze aplikaci můžete vyhledat na oblíbených portálech IMDB nebo ČSFD.cz, případně na Googlu či YouTube. Pro všechny uživatele je také dostupná zpoplatněná videotéka. Tu můžete využít bez ohledu na to, zda využíváte nějaké naše služby. Stačí si jednoduše ve videotéce vybrat pořad, zaplatit a pak se na něj podívat.

Pro uživatele O2 TV televize kdekoli

Hlavním tahákem nové aplikace O2 TV GO je však možnost sledování televize – na mobilním telefonu, na tabletu případně přímo na vašem počítači. V tomto případě je pro začátek dostupných 20 nejoblíbenějších programů. Ty si můžete pustit všude tam, kde budete mít dostatečně kvalitní připojení k internetu a nabitou baterku.

Aplikace umožňuje používat i veškeré obvyklé služby známé z běžné domácí O2 TV. Tedy zpětné přehrávání pořadů vysílaných v době až před 30 hodinami nebo možnost nahrávání pořadů pro jejich pozdější shlédnutí.

Vše funguje velmi jednoduše – stačí stáhnout aplikaci O2 TV GO a přihlásit se svým uživatelským jménem a heslem ke službě. Pokud zrovna nebudete chtít televizi sledovat v mobilu nebo tabletu, můžete se přihlašovacími údaji přihlásit na webový portál o2tv.cz/tv/zive-vysilani/. Pak už můžete využívat všech výhod novinky, bez jakýchkoli dalších poplatků. Jen doporučujeme vhodně zvolit tarif nebo sledovat televizi připojení na wi-fi.

U něj je totiž nejvyšší jak kvalita připojení, tak samozřejmě celkový datový tok. Celkově jsou k dispozici čtyři kvality přehrávání, aplikace ji určí podle aktuálního způsobu připojení a podle dostupné rychlosti. Dvě kvality jsou tedy k dispozici pro wi-fi, dvě pro mobilní připojení – ta vyšší pro LTE síť, nižší pro 3G připojení.

Můžete se těšit

Zcela nová aplikace O2 TV Go představuje revoluci v tom, jakým způsobem můžete sledovat televizi. Navíc její současná podoba je jenom solidní začátek, postupem času budeme samozřejmě vlastnosti vylepšovat. Nechceme zatím nic slibovat, ovšem určitě se budeme snažit nabídnout více programů pro sledování a v budoucnu přidáme různé nové funkce.

Pokud jste doposud používali v mobilním telefonu stávající aplikaci O2 TV, pro využití všech nových funkcí si musíte stáhnout aplikaci novou, stávající provedení nejde na nový typ O2 TV Go aktualizovat. To je dáno zásadními funkčními změnami, které nás vedly k přípravě zcela nové aplikace.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru