Pusťte si O2 TV do mobilu

Také vám vadí, když nějaký zajímavý pořad v televizi promeškáte? S O2 TV se vám to už nestane. Mobilní aplikace vás na program upozorní, pomůže vám ho nahrát a u některých TV kanálů si ho můžete pustit i přímo v mobilu.

O2 TV není obyčejná televize ale pořádně chytrá televize. Pojďme se podívat, co všechno s ní můžete dělat na dálku pomocí mobilu. Všechno podstatné zařídí chytrá aplikace O2 TV, kterou si musíte stáhnout do svého chytrého telefonu. Samozřejmě, že je zdarma (podrobnosti o aplikaci zjistíte zde).

Po instalaci aplikace se můžete hned vrhnout do víru televizního programu. To je totiž první záložka aplikace. Program je přehledný, vybrat si můžete mezi náhledem s podrobnostmi, anebo s plochou všech stanic dostupných v O2 TV. Dalšími tlačítky v horní části displeje můžete přepnout časový úsek, který se zobrazí. Buď uvidíte programy v aktuálním čase, nebo podle denní doby.

Přehled programů si můžete nastavit podle potřeby.

Televizní program v aplikaci O2 TV si můžete nastavit podle potřeby. K dispozici jsou detailní informace i přímé odkazy na recenze pořadů.

Po rozkliknutí programu se samozřejmě dozvíte veškeré podrobnosti včetně odkazů na recenze pořadů. Ale to rozhodně není vše. Pokud vás program zaujal, můžete se na něj nechat upozornit, aby vám neutekl. Stačí zadat číslo (a nemusí být vaše) a my vás v předstihu upozorníme, že váš pořad se blíží. Stejně tak se o pořad můžete podělit s přáteli, upozornění z aplikace snadno pošlete přes mail.

Nahrajte si pořad

Výše uvedené může využít kdokoliv, další zajímavá funkce je pak určena jen pro zákazníky O2 TV. Ti se mohou v aplikaci registrovat s kódem, který najdou v menu svého set-top-boxu O2 TV nebo na vyúčtování. Vybraný pořad z programu si potom mohou nechat nahrát. Stačí stisknout tlačítko a je hotovo. Nahrávat může celá rodina, stačí znát aktivační kód. Navíc lze nahrávat i více pořadů ve stejné době.

A aplikací O2 TV si můžete nechat poslat upozornění na vámi vybraný pořad a nebo se o zajímavý program podělit s přáteli. Po přihlášení k O2 TV účtu je pak k dispozici přímé nahrávání pořadů.

A jak to funguje? Velmi jednoduše, vše se děje u nás, kde máme pro každého zákazníka vyhrazený prostor na deset nahrávek, které pro vás uložíme sedm dnů. To znamená, že vy se můžete na svém set-top-boxu koukat na jakýkoliv program, můžete pořady přepínat podle libosti a přesto se vám nahraje přesně to, co jste si objednali. Pomocí aplikace můžete nahrávky spravovat, mazat je a zjistíte i volné místo ve vašem virtuálním rekordéru.

Vedle mobilní aplikace si můžete pořady nahrávat i přes internetové stránky, kde najdete jak program tak formulář pro nahrávání pořadů.

Své nahrávky můžete přímo v mobilní aplikaci spravovat a zjistíte i zbývající volné místo. Podmínkou je ale přihlášení ke svému účtu O2 TV.

Ale zpět k aplikaci O2 TV. Aplikace totiž umožňuje přímo sledovat vybrané programy v mobilu. Výběr je omezený vysílacími právy, důležité kanály ale v mobilu najdete. Služba je zpoplatněna: za den zaplatíte 20 korun, za týden 75 korun a za měsíc 150 korun. Pořady lze sledovat jen s připojením v síti O2, ale pozor, datový limit si tím nevyčerpáte. Sledování televize se do něj totiž nepočítá!

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru