S O2 Extra výhody pořídíte vánoční dárky mnohem levněji

Vánoce už pomalu ale jistě klepou na dveře, a tak je čas na nákup vánočních dárků. My vám s nákupem pomůžeme a ještě vám ušetříme spoustu peněz. Stačí mít číslo u O2 a znát naše Extra výhody.

Extra výhody jsou nabídky pro všechny zákazníky O2, které mohou využívat podle potřeby. Pro předvánoční čas jsme pak pro vás připravili speciální Extra výhodné Vánoce. Dárky pro své blízké tak pořídíte s pořádnou slevou. V nabídce najdete knihy, značkové oblečení, parfémy nebo sportovní zboží.

Získat svoje Extra výhody je velmi snadné. Stačí zajít na stránku www.o2extravyhody.cz nebo ještě lépe si do mobilu stáhnout aplikaci O2 Extra Výhody. S aplikací budete mít všechny výhody vždy u sebe a díky navigaci si najdete nejbližší obchod, kde s O2 výhodně nakoupíte.

Samotné využití slevy je velmi snadné. Vyberete si slevu, stisknete tlačítko Získat slevu a na webu zadáte své telefonní číslo v síti O2. Obratem obdržíte SMS s kódem. S mobilní aplikací je to ještě snazší, číslo nemusíte zadávat, kód se zobrazí na displeji mobilu okamžitě a zároveň se uloží. Stejně tak se vám v aplikaci uloží i kód získaný z internetu, pokud je číslo používaného mobilu stejné se zadaným. Kód pak jen ukážete u pokladny.

A jaké vánoční slevy jsme pro vás připravili? Začít můžeme s klasikou. Knížka je vhodným dárkem pro každého. Nyní můžete vybírat z kompletní nabídky knížek knihkupectví Neoluxor, které má po celé České republice 23 prodejen. Díky Extra výhodám dostanete slevu 20 procent na jakoukoliv knihu v regálech knihkupectví. Slevu můžete uplatnit do 23. prosince, a to dokonce třikrát.

S O2 Extra výhodami můžete svým blízkým pořídit i módní hit. Připravili jsme pro vás hned několik slev v obchodech s módou. Ve čtyřiceti obchodech C&A získáte slevu 25 procent na libovolný kus oblečení. Opět lze slevu uplatnit vícenásobně, tentokrát dvakrát za kalendářní měsíc a nejpozději se do obchodu musíte vydat 23. prosince.

Parfémem nic nezkazíte. Pro ty nejlepší můžete zajít do prodejen Sephora, kterých je v Česku 18. S kupónem Extra výhody dostanete slevu 25 procent na všechny parfémy a dárkové kazety. Sleva platí do 23. prosince.

Dárky pro manžele, taťky, dědy nebo bráchy jsou často oříškem. Ale v Extra výhodách pro vás máme zajímavý tip. Zajděte se podívat do jednoho z 24 hobbymarketů Baumax po celé České republice. S kupónem Extra výhody získáte slevu 15 procent na libovolný výrobek v nabídce Baumaxu. Sleva opět platí do 23. prosince a můžete ji využít desetkrát!

Vhodný dárek pro celou rodinu pak najdete v prodejnách Intersport. Ať už to bude sportovní oblečení nebo boty, lyžařská výbava, batoh či kolečkové brusle, tak s naším kupónem ušetříte při nákupu 20 procent z ceny. A to rozhodně není málo. Kupón platí do 23. prosince a lze jej použít jednou za kalendářní měsíc.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru