Na dovolenou s novým telefonem! Pořiďte si spolehlivého parťáka na cesty navíc s pořádnou slevou

Uchovávání vzpomínek, kontakt s blízkými nebo vyhledávání správné trasy v neznámých uličkách – telefon je už nezbytnou výbavou každého cestovatele. O2 proto přichází se srpnovou nabídkou, díky které si můžete pořídit nový smartphone za skvělou cenu. Získat můžete třeba Samsung Galaxy A55 a A35 se slevou 1 000 Kč, Honor 200 Lite 5G o 2 000 Kč levněji nebo třeba Honor 200 5G, na který v aplikaci Moje O2 čeká sleva 3 500 Kč.

Na trhu jsou teprve pár měsíců a O2 už přichází s akční nabídkou – Samsung Galaxy A55 5G 128 GB a Galaxy A35 5G 128 GB jsou v srpnu o tisícovku levnější! Oba Samsungy disponují 6,6palcovým Super AMOLED displejem s rozlišením Full-HD. Navíc díky technologii Vision Booster se jas displeje automaticky umí přizpůsobit okolnímu prostředí. To se hodí zejména při letním slunečném počasí, kdy obrazovka telefonu zůstane vždy ostrá a dobře čitelná. Sestava profesionálních fotoaparátů v čele s hlavním 50Mpx objektivem vám zařídí uchování vašich zážitků z cest v té nejlepší kvalitě, a díky špičkové bezpečnostní výbavě typu Knox Vault je také spolehlivě ochrání. 

Na tyto elegantní a výkonné telefony mohou zákazníci využít slevu 1 000 Kč, kterou naleznou v aplikaci Moje O2. Galaxy A55 je tak do konce srpna za akční cenu 8 989 Kč a Galaxy A35 vychází po slevě na 6 989 Kč. Slevu můžete uplatnit na jakoukoliv barvu. 

Tím ale akční nabídky od Samsungu nekončí. Do konce srpna mohou zájemci o smartphone Samsung Galaxy S23 FE, všech variant, získat chytrý tyčový vysavač Samsung JET 65 pet v hodnotě 8 999 korun za symbolickou jednu korunu

Vybavte se na cesty s novým Honorem 

Kdo by raději na dovolenou zvolil Honor, žádný problém! O2 nabízí telefon Honor 200 Lite 5G s kapacitou 256 GB a podporou 5G nyní pořídíte až o 2 000 Kč levněji! Tento model nabízí nejen skvělý výkon, ale také dostatek úložného prostoru pro všechny vaše fotografie, videa a aplikace. Můžete ho s sebou vzít i do pořádného vedra, testován byl v podmínkách, kde teploty dosahovaly až 55 °C. Původní cena tohoto telefonu byla 7 989 Kč, ale díky slevovému voucheru z aplikace Moje O2 klesá na pouhých5 989 Kč.

Tento měsíc je také levnější model Honor 200 5G 256 GB až o 3 500 Kč. Veškeré akční zařízení najdete v e-shopu O2.

Další pětistovka k dobru 

Pokud se rozhodnete, nakoupit telefon u O2, máme pro vás ještě jeden tip. Pokud dáte svůj starý telefon do O2 Výkupu, nejen, že dostanete jeho výkupní hodnotu zpět, ale dostanete navíc 500 Kč za to, že jste se rozhodli dát telefonu ještě druhou šanci.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Letní čtení s O2 Knihovnou: Oblíbenost e-knih během pěti let vzrostla o 244 %, vyberte si tu svoji
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru