Tipy na letní filmové večery z O2 Videotéky

Ať už hledáte únik před horkem, zábavu na deštivé dny nebo potřebujete inspiraci pro dlouhé letní večery, filmy z O2 Videotéky vám jistě pomůžou. Půjčte si film už od 59 Kč a užijte si příjemné chvíle se svými blízkými, daleko od úmorného horka. Máme pro vás inspiraci.

Pokud máte jakýkoliv z tarifů O2 TV, stačí přejít do úvodního menu, vybrat aplikaci Videotéka a zapůjčit si film podle svého gusta. U každého snímku najdete popis děje, herecké obsazení, informaci o českém dabingu či původním znění, a také jeho hodnocení na ČSFD. Film budete mít k dispozici na 48 hodin a můžete si ho během této doby pustit kolikrát jen chcete. Ceny začínají na 59 korunách. Pro zapůjčení filmu však tarif O2 TV nepotřebujete. Stačí přejít do webového rozhraní aplikace O2 Videotéka.

Romantika a letní pohoda

Chcete si jen v klidu lehnout s osvěžující limonádou v ruce a pustit si něco nenáročného? Vsaďte na slaďárnu S tebou nikdy, kde se Bea a Ben potkají na svatbě, a i když se ze srdce nenávidí, musí předstírat, že jsou pár. Jak to mezi nimi nakonec dopadne? Z české dílny můžete zkusit třeba komedii Matka v trapu, kde je hlavní hrdinkou přetížená matka,která se snaží udělat si v životě pořádek. Jistě vás potěší také hit minulého léta – Barbie a její růžový dokonalý svět. Už trochu akčnější, ale přesto romantický film ideální pro letní večery je Kaskadér. Teprve nedávno ho začala promítat česká kina a vy už si ho můžete v půjčit v O2 Videotéce.

Dobrodružné večery

První horkou novinkou je akční film Furiosa: Sága Šíleného Maxe, ten vás zavede do kultovního světa a odhalí původ mocné postavy z prvního dílu Šílený Max: Zběsilá cesta, který také najdete v O2 Videotéce. Další peckou přímo z kin je film Krotitelé duchů: Říše ledu. Rodina Spenglerových se vrací tam, kde to všechno začalo – do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby spojili síly s původními krotiteli duchů. Zpět do horkého prostředí vás dostane Duna 2. Tento velkofilm vypráví o hlavním hrdinovi Paul Atreid, který musí čelit volbě mezi svou životní láskou a osudem známého vesmíru. Vše, co byste měli vědět, než si pustíte film Duna 2, jsme vám popsali v tomto článku.

Rodinná chvilka

Pokud chcete zabavit i ty nejmenší, pusťte jim třeba novinku o dračím bojovníkovi, který má slabost pro knedlíčky – Kung Fu Panda 4. Z O2 Videotéky si můžete také pustit na Oscara nominovaný film Mezi živly. Děj se odehrává ve městě obývaném čtyřmi živly: ohněm, vodou, zemí a vzduchem. Hlavní postavy, ohnivá Ember a vodní Wade, navzdory svým rozdílům navazují přátelství a snaží se najít své místo ve světě. A pro ty ještě menší ratolesti bude ideální Tlapková patrola ve velkofilmu, kde známí psí kamarádi získávají super schopnosti.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Dovolená bez starostí: Top aplikace pro pohodové letní cestování
Nahoru