Nejnovější skládačky jsou tady! Samsung představil nadupané telefony

Slyšeli jste někdy pojem „správné retro“? Protože stejně jako zvonáče, síťovky nebo gramofony se zpátky na výsluní vrací i véčka. Přesně tak! Ohebné telefony jsou opět v kurzu a Samsung nyní představil ty nejmodernější. Pojďme si je ukázat!  

Všichni milovníci nejznámější jihokorejské značky se dočkali. Ve středu 10. srpna Samsung ukázal světu v rámci své akce Galaxy Unpacked nové skládací telefony – Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4

Čtvrtá generace ohebných telefonů Z Fold a Z Flip navazuje na své předchůdce, které Samsung poprvé představil v roce 2019. Mnozí tenkrát byli překvapení návratem k rozevíracím telefonům, ale ukazuje se, že budoucnost skutečně patří „véčkům“. Nastala doba ohebná, nejmodernější trendy jsou nastavené.  

Samsung Galaxy Z Flip4 5G má větší výdrž baterie a našlapaný procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 4nm. Smartphone má uložiště až 256 GB a nabízí nové možnosti focení díky skládacímu displeji. Ohebný displej potěší všechny odpůrce mohutných telefonů. Telefon Z Flip4 je praktické a velikostně příjemné zařízení, které se hravě vejde do každé kapsy. Již standardem je podpora 5G, takže můžete surfovat na té nejrychlejší síti.  

Samsung Galaxy Z Fold4 5G má oproti Z Flipu4 dotykové pero S Pen, takže ovládat telefon nebylo nikdy jednodušší. Oproti vyklápěcí variantě se liší i velikostí paměti, která může mít uložiště až 512 GB. Kombinace pera, širokého displeje a ohromného uložiště dělá z nového Galaxy Z Fold4 ideálního partnera pro práci na telefonu. Samozřejmostí je pak i podpora 5G.

Kromě nových telefonů představil Samsung na své akci i chytré hodinky Samsung Galaxy Watch5 a Samsung Galaxy Watch5Pro. Hodinky mají podporu LTE, díky čemuž můžete volat přímo z nich a nepotřebujete telefon. Nyní navíc k nákupu vybraných hodinek v e-shopu O2 získáte Samsung Buds Live Bluetooth bezdrátová sluchátka zcela zdarma

Samsung ukázal světu nové smartphony i příslušenství, které zkrátka stojí za naši pozornost. Zaujaly vás nejnovější vlajkové telefony od Samsungu? Už nyní si je můžete objednat na webu o2.cz/novy-samsung.

Zajímavosti o historii a vývoji displejů se dočtete ve speciálním článku Neuvěřitelný posun od jednoho řádku k ohebným displejům. Trvalo to 30 let. 

Související článek Cesta do pravěku. První telefon s barevným displejem
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru