Vánoce u O2 už začaly! Operátor naděluje slevu 1 000 korun a představuje našlapané O2 pods+

Vánoce u operátora O2 již začaly! V rámci vánoční kampaně získají zákazníci slevu 1 000 korun za každou službu, kterou u operátora mají. Sleva platí i na nové našlapané O2 pods+. První česky mluvící true wireless sluchátka nabízí řadu prémiových funkcí – například režim inteligentního potlačení hluku nebo senzor vložení do uší. Ideální dárek pod stromeček seženete u O2.

Vánoce jsou nejen o rodině a přátelích, ale i o sdílení radosti a dárcích. Chceme našim novým i stávajícím zákazníkům udělat svátky o kousek krásnější, rozhodli jsme se proto opět rozdávat slevové tisícikoruny. A na co jiného než na dlouhodobě žádané vánoční dárky – elektroniku,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka marketingu mobilních služeb v O2, a doplňuje: „Čím více služeb zákazník u O2 má, tím více benefitů v podobě tisícovky na oblíbené produkty od nás získá.“Slevu dostanou všichni, ať už mají předplacené karty, tarify se smlouvou na volání, internet nebo O2 TV.   

Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky na oblíbené tablety, notebooky, příslušenství i telefony z nabídky O2. „Víme, že sdílená radost je dvojnásobná. Připravili jsme si proto v rámci vánoční kampaně překvapení. Zákazníci mohou nově poslat svůj slevový voucher kamarádovi nebo příbuznému. O svůj benefit se tak mohou podělit se svými milovanými,“ říká Silvia Cieslarová. Nově mohou zákazníci zlevňující voucher, který najdou v mobilní aplikaci Moje O2 v O2 Radostech, přeposlat i svému nejbližšímu, a o radost se tak podělit.

Slevový voucher platí i na novinky letošních Vánoc – bezdrátová sluchátka O2 pods+ a multinabíječku O2 Power HUB!

Nový vánoční hrdina: přichází našlapané O2 pods+

Operátor O2 přichází s druhou generací true wireless sluchátek, která příjemně překvapí! Designové O2 pods+ mají podobu „špuntů“ a na výběr je ze tří velikostí nástavců. Díky tomu jsou sluchátka nejen našlapaná technologickými vychytávkami, ale zároveň i velmi příjemná na nošení.

Uživatel má možnost si vybrat z prémiových funkcí, vedle běžného režimu je k dispozici i režim propustnosti a režim inteligentního potlačení hluku. A to je v některých situacích skutečně velká výhoda! „Například nechtěný šum hovoru v autobuse tak už nebude posluchače rušit. Stačí jen zvolit inteligentní potlačení hluku, které zvuky okolního prostředí jednoduše odfiltruje,“ vysvětluje Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2.

Při přepínání režimů sluchátka na změnu upozorní prostřednictvím hlasového oznámení. „V nadsázce říkáme, že O2 pods+ jsou první sluchátka na světě, která mluví česky,“ dodává Václav Dostál. Posluchač ocení také inteligentní senzor vložení do uší.

Novinka O2 pods+ je dalším přírůstkem do rodiny vlastních produktů značky O2. „Díky slevové ‚tisícovce‘ můžeme našim zákazníkům nabídnout bezdrátová sluchátka s inteligentním potlačením hluku za bezkonkurenčních 499 korun,“ dodává Václav Dostál. Maloobchodní cena O2 pods+ je 1 499 korun.  

Kromě sluchátek O2 představuje i multinabíječku O2 Power HUB, která zákazníky O2 vyjde po uplatnění slevového voucheru na 499 korun. Rodinná nabíjecí stanice umožňuje rychlé nabíjení až čtyř zařízení najednou a chrání proti přetížení, přehřátí i zkratu. O2 Power HUB má dva USB-C a dva USB-A porty. 

Vánoce se nezadržitelně blíží! Užijte si svátky klidu a pohody bez hektických nákupů a pořiďte dárky pod stromeček už nyní. Všechny generace potěší stylová bezdrátová sluchátka O2 pods+. Více o vánoční nabídce najdete na webu o2.cz/vanoce.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Novinka: Super levný tarif od O2 čeká právě na vás! Překvapí cena i speciální nabídka
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru