Halloween je za dveřmi. Ponořte se do světa duchů, upírů a záhadných příběhů

V období Halloweena se naše domovy promění v malé strašidelné oázy plné dýní, kostlivců a duchů. Pro zpestření atmosféry sáhněte po nějakém hororovém filmu nebo kriminální audioknize. Využijte nabídky O2 Videotéky a O2 Knihovny. Přinášíme vám několik tipů, které vás udrží v napětí a pořádně vás vystraší.

O2 Knihovna nabízí od 20. října do 4. listopadu 30% slevu na vybrané audioknihy s tématem Halloweenu a Dušiček.

Hřbitov upírů

Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu se svými přáteli vyšetřuje dvě vraždy na nuselském hřbitově, které nesou stopy upířích zubů. Tato napínavá detektivka z rudolfinské Prahy vás zavede do temného světa, ve kterém Vondruška kombinuje historické reálie s fiktivními prvky.

Tajuplné příběhy

Tento soubor mysteriózních povídek od geniálního tvůrce Sherlocka Holmese vás vtáhne do světa záhad a nevyřešených případů. Arthur Conan Doyle vás provede příběhy plnými napětí a nečekaných zvratů. Ideální pro ty, kteří milují klasické detektivky s nádechem tajemna.

Emil a detektivové

Pokud hledáte něco lehčího, ale stále napínavého, dětská detektivka „Emil a detektivové“ je to pravé. Emilovi ukradnou peníze pro babičku a on se spolu s novými přáteli pustí do pátrání po zloději. Tato vtipná a napínavá audiokniha je skvělou volbou pro rodinné večery plné dobrodružství.

Filmy, které vám rozproudí krev

Připravte si popcorn, zapalte svíčky a nechte se vtáhnout do světa mysteriózních filmů z O2 Videotéky.

Nevědomí

Tento akční a dobrodružný sci-fi film s Tomem Cruisem vás zavede do postapokalyptického světa zničeného válkou s vetřelci. Jack, údržbář na Zemi, odhaluje šokující pravdy, které zpochybní jeho realitu a postaví osud lidstva do jeho rukou. S hodnocením 74 % na ČSFD je to film, který rozhodně stojí za zhlédnutí.

Uteč

Pro milovníky skutečně děsivých příběhů je tu horor „Uteč“. Mladý Chris navštíví rodinu své přítelkyně, kde zažije sérii děsivých odhalení. Tento film, který mixuje prvky hororu, mysteriózního thrilleru a společenské kritiky, vás udrží v napětí od začátku do konce.

Krotitelé duchů

Kultovní série „Krotitelé duchů“ je ideální volbou pro ty, kteří hledají mix komedie a strašidelných prvků. Od původních „Krotitelů duchů“ a „Krotitelů duchů II.“ až po novější „Krotitelé duchů: Říše ledu“ a „Krotitelé duchů: Odkaz“, toto dobrodružství vás přenese do světa paranormálních jevů, kde se parta vědců postaví proti duchům a dalším nadpřirozeným bytostem.

Pokud ještě nemáte dost, v sekci O2 Videotéka pod kategorií Horor & Sci-Fi najdete další skvělé tipy na filmy, které vám zaručeně zpříjemní halloweenské večery.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Rekordních 50 let v O2: Eva Beňušíková a její cesta z ohlašovny hovorů do moderního dohledového centra O2 sítě
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru