Kdo šetří má za tři! Aneb nový telefon za 1 Kč pro vzorného školáka

Září je za rohem a s ním i vysoké náklady na výbavu malého školáka. Potěšit ho můžete nejen novou aktovkou, ale také novým smartphonem, díky kterému s ním můžete zůstat v kontaktu i cestou do školy. K nákupu Vivo V40 5G dostanete teď Vivo Y76 5G za pouhou jednu korunu. Jeden tedy můžete dostat vy a druhý vaše ratolest.

Začátek školního roku může být pro rodiče i velmi finančně náročný. Proto O2 přichází s akcí, díky které se vám ulehčí peněženka při nákupech potřebného vybavení. Parádním pomocníkem při studiu může být i výkonný smartphone. Díky různorodým aplikacím pomůže třeba při soustředění, zapisování úkolů a také biflování učiva. U O2 teď dokonce dostanete dva za cenu jednoho. 

Od 21. srpna do 1. září se vám v e-shopu O2 při nákupu smartphonu Vivo V40 5G 256 GB automaticky přidá druhý Vivo Y76 5G 128 GB v modré nebo černé barvě pouze za jednu korunu. Jeho standardní cena je 3 989 korun. Tento telefon, který zaujme na první pohled svým elegantním designem toho ale i díky 4 100mAh kapacitě baterie a superrychlému nabíjení hodně vydrží. Za 32 minut se dobije na 70 %. Vivo Y76 je tak ideální volnou třeba jako první telefon pro dítě. Za 12 489 korun tak budete mít dva výkonné a bezpečné 5G telefony. 

Zajistěte dětem zodpovědný vstup do digitálního světa 

Než dáte svému dítěti do ruky první telefon, měli byste vědět, že na každém virtuálním kroku mohou číhat online podvodníci, kteří se těší na to, až vás nebo vaše děti oškubou či zneužijí osobní údaje. Buďte svým dětem průvodcem a ukažte mu, jak bezpečně využívat telefon a internet dřív, než bude pozdě. Pomůže vám v tom online příručka První mobil“, kterou Nadace O2 společně s partnery připravila. Více podrobných informací o bezpečném a zdravém pohybu v online světě se můžete dočíst na vzdělávacím portálu O2 Chytrá škola, který je zdarma přístupný veřejnosti.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 je jediným operátorem v Česku, který nabízí nejnovější zařízení Google Pixel 9. Přidává k nim výkupní bonusy až 5 000 Kč  
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru