Vybavte se na dovolenou! O2 nabízí slevy na 5G smartphony a příslušenství. Co třeba Apple Watch už od 186 Kč měsíčně? 

Léto je oficiálně tu a s ním i horké slevy na technologické vychytávky od O2. V hlavní roli stojí lákavé slevy na 5G smartphony. V červenci je například o tisícovku levnější celosvětová novinka Motorola Moto G85 nebo stylové VIVO V40 SE. Na cesty se také můžou hodit hodinky Apple Watch už od 186 Kč za měsíc, levnější O2 tag nebo nový bluetooth repráček O2 beam.

Motorola a Vivo spustili vlnu slev 

Motorola přichází s novinkou, která vás dostane nejen svým výkonem, ale u O2 také cenou. Do konce července totiž zákazníci O2 můžou mít nový smartphone Motorola Moto G85 256 GB o tisíc korun levnější. Tedy za 6 989 Kč. Nevšední olivová a modrá záda tohoto modelu jsou z kvalitní veganské kůže, na které nezůstávají otisky prstů. Šedá varianta má zase odolný plastový povrch, který zdůrazní zahnutý a jasný pOLED displej. Díky výkonnému procesu Snapdragon 6s Gen 3 tak zvládne plynule i náročnější hry a bude tak spolehlivým parťákem na cestování. 

V aplikaci Moje O2 čeká také pětistovková sleva na druhý model Motorola G54 256 GB Power Edition v modré barvě. Ten se pyšní svou dlouhou výdrží. Díky baterii 6 000mAh vám bude dělat parťáka bez nabíječky dokonce až tři dny. S voucherem ho získáte za pouhých 4 489 Kč. 

Pro milovníky stylu a technologií si O2 připravil další lahůdku – slevu 1000 Kč na smartphone VIVO V40 SE 256 GB ve fialové barvě, který teprve nedávno spatřil svět. S klidem na duši si ho můžete vzít i na pláž. Je totiž vybaven stupněm odolnosti IP54. Jen v červenci si tuto slevu mohou všichni zákazníci operátora vyzvednout v aplikaci Moje O2. K dostání je tak za pouhých 5 989 Kč.

Apple Watch už od 186 Kč 

V létě se také usměje štěstí na fanoušky značky Apple. Padají totiž ceny u oblíbených chytrých hodinek Apple Watch. Vybrané modely jsou do neděle 1. září levnější až o 1 700 Kč. V případě, že jste zákazníkem O2, můžete si také zvolit financování na splátky. Například Apple Watch SE Cellular 44mm s hliníkovým pouzdrem ve hvězdně bílé barvě teď pořídíte jen za 186 Kč za měsíc. Nebo Apple Watch S8 Cellular 45mm za 256 Kč za měsíc. 

Nezbytní parťáci na cesty: O2 tag a O2 beam 

Vyrazte v klidu na dovolenou s ochráncem jménem O2 tag. Díky němu už budete mít své důležité a hodnotné věci pod kontrolou. Je certifikovaný, plně kompatibilní s Apple Find My a lze ho snadno přidělat ke klíčům, zavazadlům, na kolo nebo dát dítěti na tábor. V rámci letní nabídky ho zákazníci O2 získají za příjemnou cenu 249 Kč nebo 499 Kč za tři kusy. 

Vaše letní grilovačky a výlety jistě obohatí přenosný repráček O2 beam, který operátor nově zařadil do své nabídky. Vydrží hrát až 25 hodin a vejde se do kabelky i menšího batohu. Repráčky se navíc dají jednoduše párovat a mohou tak přehrávat stejnou hudbu nebo rádio v jeden čas. Nyní ho zákazníci O2 pořídí za výhodnou letní cenu 299 Kč. 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Operátor O2 uvádí na trh vlastní lokalizační čip O2 tag. V rámci ekosystému Unity je k dostání s výraznou slevou
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru