Malý pomocník, který vám zařídí klidnou dovolenou. Zabalte si O2 tag a vaše věci budete mít pod kontrolou

Ať už jste zvolili zkoumání české krajiny nebo se vydali za její hranice, cestování vám ulehčí malý pomocník – lokalizační čip O2 tag. Funguje jako takzvaná pojistka proti ztrátě předmětů. Jednoduše ho propojíte s vaším iPhonem a můžete mít vždy po ruce polohu svých oblíbených věcí a užít si tak bezstarostné letní dny.

Ročně přijde téměř polovina Čechů v důsledku ztráty různých předmětů až o stovky tisíc korun. Ztráta peněženky s doklady na dovolené se může nejen prodražit, ale hlavně celý výlet pěkně pokazit. Naštěstí pro vás máme řešení. Díky novému O2 tagu budou vaše předměty neustále v bezpečí.

Čip stačí jednoduše spárovat se svým Apple zařízením, vložit ho kamkoliv uznáte za vhodné, a v případě potřeby kontrolovat jeho polohu na mapě v mobilní aplikaci Apple Find My.

Společník při cestě za dobrodružstvím i v každodenním shonu

O2 tag představuje ideálního strážce, který se postará o vše, co je pro vás cenné a důležité. Nemusíte už propadat panice při hledání klíčů od bytu, chaty, garáže či kanceláře – O2 tag na ně můžete snadno připevnit a máte o svých klíčích neustálý přehled. Stejně tak může tento malý pomocník hlídat vaše auto nebo kolo.

Další čip můžete třeba vložit do peněženky, kabelky nebo tašky od notebooku. Už tak nebudete muset řešit nepříjemnosti s jejich případnou ztrátou a vynakládat další zbytečné náklady.

Cestovatelé jistě ocení, že mohou s O2 tagem sledovat polohu svých zavazadel. Vložte ho do odbaveného kufru a mějte přehled, zda s vámi letí do vaší vybrané destinace. A pokud posíláte hodnotný balíček poštou nebo kurýrem, můžete s pomocí O2 tagu sledovat jeho pohyb.

Nový lokalizační čip O2 tag najdete v nabídce operátora O2 už od 199 korun za jeden kus a 399 korun za tři kusy. Tak na co čekáte? Klidná a bezstarostná dovolená může začít.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Operátor O2 uvádí na trh vlastní lokalizační čip O2 tag. V rámci ekosystému Unity je k dostání s výraznou slevou
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru