Sluchátka Google Pixel buds za korunu nebo kamera k novému Honoru? Vyberte si z červnových nabídek u O2 

Léto se kvapem blíží, vybavte se na něj těmi nejnovějšími technologiemi a užijte si ho naplno! Pokud máte v plánu pořídit si nový smartphone, červen je ten správný čas. Operátor O2 si pro vás totiž připravil několik lákavých nabídek. K jakémukoliv nadupanému smartphonu Google Pixel získáte sluchátka od stejné značky, tedy Google Pixel Buds A-series za pouhou jednu korunu. A to není vše! Další atraktivní nabídkou je kamera TP Link k nákupu horké novinky na trhu Honor 200 Lite, který je teď navíc u O2 o tisícovku levnější.

Smartphony Google Pixel teprve nedávno vtrhly oficiálně na český trh a O2, jako jediný operátor, který tyto telefony může prodávat, si připravil pro své zákazníky další speciální nabídku. Nejen to, že ke každému modelu dostanete tarif O2 TV HBO a Sport na 6 měsíců zdarma, nově při nákupu jakéhokoliv modelu Google Pixel 8. řady získáte bezdrátová sluchátka za pouhou jednu korunu. Sluchátka Google Pixel Buds A-Series, která mají hodnotu 2 699 korun, vynikají prvotřídním zvukem, elegantním vzhledem a pohodlností při nošení. Díky integraci Google Assistant můžete snadno ovládat svůj telefon hlasem, například při nastavení navigace nebo u překladu textu.

Nový Honor 200 Lite u O2 výhodně 

Mobilní technologie se neustále vyvíjejí a přinášejí nám lepší a lepší zážitek z jejich užívání. Jedním z nejnovějších přírůstků na trhu je Honor 200 Lite, který se pyšní svým vylepšeným fotoaparátem s 108MPx zadní a 50MPx přední kamerou. Ne nadarmo se mu tak říká „Mistr portrétů“. Honor u tohoto modelu myslí na vaše zdraví. Díky TÜV Rheinland certifikaci produkuje méně modrého světla a přizpůsobuje jas okolí, ve kterém se právě nacházíte. Nenamáháte si díky tomu vaše oči. Pokud si tento nadupaný smartphone pořídíte u O2, dostanete něco navíc! Nejen, že je teď o 1000 korun levnější, ale získáte také domácí bezpečnostní kameru TP-Link za jednu korunu.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Představujeme vám 7 důvodů, proč si koupit smartphone Google Pixel. Věděli jste, že u O2 k němu dostanete O2 TV HBO a Sport na půl roku zdarma? 
Nahoru