Vyřešte dárek pod stromeček už teď: co takhle nový iPhone 15 v podstatě za půlku?

Nenechte letos nákup dárků na poslední chvíli a načerpejte inspiraci u O2. Díky spojení s Air Bank můžete na nákup vánočních dárků využít pravidelnou měsíční odměnu 300 korun, kterou získáte při aktivním využívání služeb obou společností. Jak s ní naložíte, je na vás. Využít jde třeba na pokrytí splátek vysněného telefonu pro sebe či své blízké. A tím to nekončí. Za každou službu, kterou od O2 využíváte – ať už jde o volání, internet nebo digitální TV, najdete v mobilní aplikaci Moje O2 voucher na slevu 1 000 korun na vybraná zařízení. Když tyto dvě odměny zkombinujete, můžete mít nový iPhone 15 v podstatě za půlku!

Přestože jsou svátky ještě celkem daleko, naplněné regály s vánočním sortimentem v nás už probouzí myšlenky na to, co letos pořídíme svým blízkým pod stromeček. Nebojte se, O2 vám v rozhodování opět pomůže.  Díky tomu, že jsou O2 a Air Bank v rámci PPF jedna rodina, mohou mít letos společní zákazníci obou společností radostnější Vánoce. Odměnu 300 korun si můžete totiž užívat dlouhodobě. Využít ji můžete například na splátkování nového telefonu z bohaté vánoční nabídky.

„Služby operátora a banky dnes využívá každý, tak proč nezískat dlouhodobou finanční odměnu za něco, co je už teď běžnou součástí našeho života? Stačí mít internet, mobilní tarif nebo televizi od O2, aktivně využívat svůj běžný účet u Air Bank a odměna 300 korun může našim společným zákazníkům přistát na účtu každý měsíc. A je jen na nich, jak s ní naloží. Využít ji mohou třeba na nákup vysněného telefonu pod stromeček, a to včetně nejnovějšího iPhone 15,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.  

Podmínky v kostce

  • Je potřeba mít běžný účet u Air Bank, na který vám chodí měsíčně alespoň 10 000 Kč.
  • Ve vyúčtování platíte u O2 za mobilní tarif, internet na doma nebo O2 TV měsíčně min. 600 Kč, a to ze svého běžného účtu u Air Bank.

Podrobnosti najdete na webových stránkách O2 a Air Bank.

Nový iPhone 15 za polovinu

A teď to nejlepší. Pokud zkombinujete obě odměny, můžete mít třeba nejnovější iPhone 15 5G s 128 GB prakticky za půlku. Jak na to? Z celkové ceny 23 989 korun se nejprve odečte slevový voucher na 1000 korun, poté stačí při nákupu zaplatit 12 189 Kč a zbytek si rozdělit do 36 splátek bez navýšení. Jedna splátka pak bude rovných 300 korun měsíčně, což znamená, že ji plně pokryje pravidelná odměna za využívání služeb O2 a Air Bank.

Tuto výhodu však můžete využít na jakýkoliv telefon z vánoční nabídky. Pokud třeba sáhnete po Xiaomi Redmi Note 12 5G nebo Samsung A54 5G zaplatíte rovnou při nákupu jen 299 korun a na další splátky můžete použít měsíční odměnu 300 korun.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Odměna 300 Kč měsíčně: O2 a Air Bank spojují síly
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru