Prodlužte si zamilovaný únor. Nechte se unášet na vlně romantických příběhů 

Únor se pomalu blíží ke konci, ale to přece není důvod nechat se připravit o romantický „vibe“. Zamilované příběhy ve skvělých audioknihách vás příjemně naladí. Vybrali jsme pro vás několik tipů, které vás na vlně romantiky zaručeně udrží. 

Audioknihy jsou stále více žádané. A to je dobře. Díky nim přicházejí četbě na chuť i ti, kteří nepatří mezi klasické knihomoly. Zároveň se z namlouvání audioknih stala svébytná herecká disciplína podobně jako dabing. Právě skvěle namluvené romantické audioknihy můžete stahovat v  O2 Knihovně za super ceny. 

Jak vybrat tu pravou audioknihu?  

Někdo volí výhradně podle titulu. Stále více lidí si ale vybírá i podle herců a hereček, kteří knižním hrdinům propůjčují svůj hlas. Z těch nejromantičtějších titulů jsme vybrali ty, ve kterých excelují české herecké osobnosti.  

Nejen náctileté učarovaly příběhy z pera Jenny Hanové. Její příběhy se dočkaly i filmového zpracování. Hlavní hrdinka Lara v nich zjišťuje, co se stane, když milostné dopisy, které nikdy nezamýšlela odeslat, se dostanou ke svým příjemcům. Najednou musí čelit pocitům, které před nimi celou dobu pečlivě ukrývala. Audioknihu Všem klukům, které jsem milovala v české verzi čte Eva Josefíková.  

Jste fanouškem seriálu Bridgertonovi? Zkuste audioknihu Vévoda a já, která obsahuje první díl této romantické série. Autorka Julia Quinnová rozplétá příběh vdavekchtivých dívek z vyšší společnosti, dohazovačů i okouzlujícího a temperamentního vévody. Kulisami austenovské Anglie vás provede Lucie Pernetová.  

Kdo má Instagram, jistě zaznamenal projekt Terapie sdílením dvojice Ester Geislerové a Josefíny Bakošové. Ty předkládají věrný obraz autentického prostředí internetových chatů a messengerů. Prostřednictvím reálných (nejen) rozchodových vět se hashtag „terapiesdilenim“ stal doslova kultovním. Audiokniha Terapie sdílením obsahuje vybrané texty ze stejnojmenného projektu a skvěle je interpretují Václav Neužil, Erika Stárková nebo Jana Plodková. 

Svobodnou třicátnici hledající pravou lásku Bridget Jonesovou milují generace čtenářů, ale i filmových fanoušků. Čeští diváci mají filmy o hrdince z knih Helen Fieldingové neodmyslitelně spjaty s Martinou Hudečkovou, která ji propůjčila hlas naprosto nezapomenutelným způsobem. Připomeňte si, jak velký talent na trapasy Bridget má a znovu nahlédněte do Deníku Bridget Jonesové

Neseskakujte z vlny romantiky a vybírejte v O2 Knihovně ze široké nabídky audioknih, kde se to zamilovanými příběhy jenom hemží. Navíc do konce února najdete v O2 Knihovně slevy na ikonické audio romanťárny.   

Související článek Nový rok = nové výzvy! Splňte si v roce 2023 svá předsevzetí i sny. Jak na to?
Nahoru