Naši zákazníci můžou být i Vaši zákazníci

Bezplatná inzerce v O2 Výhodách pomáhá podnikatelům z různých oborů oslovit nové zákazníky a připomenout se těm stávajícím. Mezi naše inzerenty patří i VitaminKlub – sdružení lidí, kteří se chtějí starat o své tělo, aby bylo zdravé, fit a ve formě.

„VitaminKlub je otevřený všem, kdo se chtějí udržet ve výborné psychické i fyzické kondici. Poskytuje poradenství, počítačovou diagnostiku a individuální přístup k výběru a dávkování vlastních vitamínových produktů s vysokým obsahem účinných látek. Zároveň pořádá sportovní akce a odborné semináře,“ říká bývalý vrcholový sportovec a zakladatel klubu Filip Mlčoch.

Filip Mlčoch, zakladatel Vitaminklubu

Díky O2 Výhodám se v současné době dostanou inzeráty k téměř dvěma milionům zákazníků. Celá spousta z nich má určitě zájem o zdravý životní styl. Možnost oslovit tak široké spektrum respondentů je podle pana Mlčocha jednou z hlavních výhod O2 Inzerce. Dalším benefitem je jednoduché zadání inzerce.

„Základní příprava inzerátu je snadná a pořád se vylepšuje a zdokonaluje. Hlavně na začátku jsme ocenili rychlou zpětnou vazbu a doporučení, co udělat, když se nám náhodou podařilo vytvořit inzerát, který nebyl čitelný třeba v mobilním telefonu nebo nějakém jiném médiu,“ popisuje přípravu inzerce Radka Knapová, viceprezidentka klubu.

O2 Inzerce navíc (mimo to, že je zdarma) umožňuje zveřejnit inzerát prakticky téměř okamžitě po jeho zadání. A své kampaně můžete průběžně upravovat a přizpůsobovat aktuální situaci.

„Zjišťovat u každého nového zákazníka, odkud přichází, není v našich silách,“ uzavírá rozhovor pan Mlčoch, „ale věci, které fungují, opakujeme. Budeme pokračovat. Věříme, že inzerce u silného operátora, díky kterému můžeme oslovit tolik zákazníků, bude pro nás i dál přínosná.“

Chtěli byste také inzerovat lokálně a zdarma?
Registrujte se na www.lokalni-podnikatel.cz.

Související článek Obránci v digitální éře. S čím firmám pomáhají etičtí hackeři?
Nahoru