Série letních hudebních festivalů HRADY CZ končí na hradě Bezděz. S O2 získáte slevy na vstupném a „zavřeme vás do chládku“

Poslední z letošní řady festivalů HRADY CZ si užijete 30. až 31 srpna na hradě Bezděz a operátor O2 jako hlavní partner akce bude přitom. Pro naše zákazníky budou připraveny nejrůznější slevy a výhodnější vstupné v rámci programu O2 Extra výhody, které budou i oficiální aplikací festivalu. V rámci naše projektu „Svoboda není samozřejmost“ se bude vzpomínat i na tuzemské zakázané či polozakázané kapely, které za totality nesměly vystupovat.   

Svůj oblíbený letní festival HRADY CZ si můžete díky O2 užít s desetiprocentní slevou na vstupném. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout aplikaci O2 Extra výhody a zvolit položku „10% sleva na festival Hrady CZ“. Kompletní postup, jak výhodu získat najdete zde. Ve zmiňované aplikaci dostupné pro mobilní telefony s operačním systémem Android a iOS uvidíte i mapu celého areáluprogram a důležité informace pro návštěvníky festivalu a spoustu dalších výhod a slev. 

Na místě nebude chybět ani O2 zóna s klimatizovaným stanem a O2 Guru karavanem. Naši kolegové v něm návštěvníkům festivalu zdarma poradí s nastavením jejich mobilů. Zájemcům tam budou k dispozici i powerbanky na dobití telefonů, Wi-Fi zdarma a nebude chybět ani O2 TV obývák, ve kterém si vyzkoušíte výhody naší O2 TV i centra chytré domácnosti O2 Smart BoxuZájemcům bude k dispozici i herní konzole XboxV O2 Guru stanu si návštěvníci festivalu mohou vyzvednout i vouchery na slevu na občerstvení. Můžete navíc získat repráčky a sluchátka značky JBL s dvacetiprocentní slevou. 

Pečlivě si uschovejte vstupní festivalovou pásku na ruku. Díky kódu z ní dostanete až padesátiprocentní slevu v O2 Prodejnách na vybrané příslušenství včetně telefonů, které i noví zákazníci získají za výhodné ceny.

 

Více o v úvodu zmiňovaném projektu Svoboda není samozřejmost najdete zde.  

Termíny letošní série koncertů Hrady CZ:

Bezděz 30. – 31. 8. 2019 

Více informací o festivalech a vystupujících kapelách najdete zde.

 

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek Na letních hudebních festivalech HRADY CZ vás v rámci projektu Svoboda není samozřejmost „zavřeme do chládku“
Nahoru