Chytrá řešení přinášejí firemním zákazníkům víc komfortu, možností i bezpečí

Ve stále složitějším a náročnějším světě každý z nás denně stojí před nekonečnou řadou úkolů. Pro firemní zákazníky proto připravujeme unikátní chytrá řešení, která jim v mnoha ohledech dokážou usnadnit život i podnikání. Umíme totiž propojit naše služby a produkty tak, aby byly bezpečnější a spolehlivější a zároveň vyhověly firmám všech velikostí.

Jako si mezi sebou rozumí členové konkrétní rodiny, často i bez zbytečných proslovů, „rozumí si navzájem“ i naše telco a IT produkty a služby. Jejich spojením do chytrých řešení se efektivita fungování a celkový komfort dostávají na vyšší úroveň . Pro zákazníka, který díky jedinému dodavateli ušetří spoustu času, energie i financí.

S tím souvisí i novinka – Bezpečná datová linka, internetové připojení se stejnou rychlostí stahování a odesílání dat doplněné o bezpečnostní prvky chránící systém firmy před hrozbami a útoky z internetu. Bezpečná datová linka je vybavená kromě služeb O2 Internet Mobile Backup, O2 Next Generation Firewall také službou O2 AntiDDoS.

O co jde? Jedno z našich chytrých řešení, služba O2 AntiDDoS, je neprůstřelný virtuální štít, který data zákazníka ochrání před takzvanými DDoS útoky. Zákazník se tak nemusí bát, že by vinou hackerského útoku reputace jeho firmy fatálně utrpěla nebo že by firemní stránky najednou přestaly fungovat. O2 AntiDDoS si poradí i s nejagresivnější formou počítačové kriminality. A používat ho může malý e-shop stejně jako velká výrobní firma. Naše chytrá řešení jsou totiž také maximálně přizpůsobivá.

Zavolejte na 800 111 777 nebo nám nechte kontakt a naši specialisté vám zavolají a sestaví pro vás nabídku na míru. 

Související článek Obránci v digitální éře. S čím firmám pomáhají etičtí hackeři?
Nahoru